Bluetooth -> Aux, zestaw głośnomówiący

29 Lip 2019, 09:25

Czesc koledzy!
Nie mam w samochodzie bluetooth, ale mam wejscie aux. Lacze sie na kablu, ale mnie juz wkurza. Potrzebuje:
1) jakis transmiter bluetooth -> aux
2) zeby tez mial jakis zestaw glosnomowiacy, bo lubie rozmawiac jak jezdze

Cos polecicie? Kupic osobno czy 2w1?
sacherus
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 03 1989
Auto: Nie mam

29 Lip 2019, 10:33

Musisz kupić jedno urządzenie które spełni twoje wymagania. Kupowanie osobno nie ma sensu bo tylko będziesz musiał się między nimi przełączać co komplikuje sprawę. Zobacz sobie coś takiego jak tu [link do oferty na Allegro wygasł]
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

30 Lip 2019, 08:52

Racja. 2 nie ma sensu kupowac. Przymierzam sie wlasnei do czegos takiego, zastanawia mnie jakosc rozmow miedzy takim urzadzaeniem, a urzadzeniem typowo przeznaczonym do rozmow w telefonie.
sacherus
Nowicjusz

08 Sie 2019, 13:26

sacherus napisał(a):zastanawia mnie jakosc rozmow miedzy takim urzadzaeniem, a urzadzeniem typowo przeznaczonym do rozmow w telefonie
Jakość będzie dużo lepsza jak kupisz urządzenie typowo głośnomówiące i przyczepisz je np. do słonecznika w samochodzie.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

08 Sie 2019, 13:35

Ale niestety bede musial sie przepinac miedzy urzadzeniami... co nie jest takie glupie. Kupilem sobie urzadzenie z BT 4.2 przeczepiane w dowolnym mijesc i jakosc muzyki jest naprawda zacna. Moze zastanowie sie nad zestawiem glosnomowiacym.
sacherus
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Silnik 2.5 TFSI - International Engine of the Year 2013
    2,5-litrowy silnik TFSI otrzymał międzynarodowe wyróżnienie dla najlepszego silnika roku 2013 "International Engine of the Year", w kategorii jednostek od 2 do 2,5 l. Tak zadecydowało jury złożone z 87 dziennikarzy ...