Bmw 1 118i 143km czy 120i 150 km ?

17 Lis 2016, 21:55

Witam ,interesuje się kupnem bmw serii 1 , interesują mnie tylko te dwa silniki , który z nich jest lepszy , jakie są różnice ? Kupie coś rozsądnego w granicach 30k ?
Znalazłem pare sztukuk , które mnie interesują :
[link do oferty na Olx wygasł]

kamilynwa
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 11 2011
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: Ibiza 6l
Silnik: 1.2
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

18 Lis 2016, 21:34

Wszystkie silniki oprócz 1.6 są ok, ale imo jako całokształt 1-er już nie jest ok. Małe, 4-cyl gówienko a koszty serwisowania jak przy "prawdziwym" BMW. Co kto lubi.
1. Handlarz z Radomia (to już wiele mówi), auto ze Szwajcarii, która jak wiadomo nie jest w UE i w związku z tym koszty sprowadzenia są większe. Januszowy przebieg, odpuściłbym
2. Handlarz z Olkusza (to samo co z Radomiem, szkoda, że 3-cie ogłoszenie nie jest z Płocka czy Gniezna).
3. Jakoś najuczciwiej to wygląda mimo, że również od handlarza. Zanim obejrzysz zweryfikuj wszystkie informacje w ASO

Ogólnie to lepiej szukać aut od osób prywatnych
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Klasyki Audi na Goodwood Festival of Speed
    Na linii startowej tegorocznego Goodwood Festival of Speed, który w dniach od 4 do 7 lipca odbędzie się w południowej Anglii, Audi Tradition wystawi trzy historyczne samochody. Do angielskiej Mekki miłośników ...
    Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania
    Pierwsze na świecie seryjne czujniki parkowania – Toyota Corona EX – styczeń 1982. Innowacyjne rozwiązanie nie zawsze oznacza rewolucję technologiczną w motoryzacji, jednak zwiększa komfort, a czasem także i bezpieczeństwo ...