BMW 316 2000r - opinia

17 Cze 2011, 18:30

Witam, co myślicie o tym BMW ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] sprzedaje ją kobieta, moge umówić się na jutro z nią na obejrzenie, w rozmowie dowiedziałem się, że samochód ma przejechane 200 tys, bardzo proszę o opinię, jak coś chciałym je jutro wziąść...
szyszu
Nowicjusz

17 Cze 2011, 22:32

Wiem że jestem na to uczulony ale cena za niska mi sie wydaje.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

17 Cze 2011, 23:44

A 200 tys to dużo jak na takie BMW ??
szyszu
Nowicjusz

18 Cze 2011, 05:39

Jeśli oryginalne to nie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

18 Cze 2011, 11:28

Z rocznikiem jest coś nie tak, to jest e36, więc nie może być 2000r(bodajże od 98/7r. jest e46). Cena wysoka jak na E36 316 i wersje compact. Jak już szukasz E36 to radze poszukać silnika 318i. 316 jako jedyna ma pasek na rozrządzie, reszta ma już łańcuch.
Soundbar
Nowicjusz

Miejscowość: Polska
Auto: BMW E39 530D 194KM

18 Cze 2011, 12:48

hmm a może ta toyota ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] jestem z jaworzna to nie mam daleko żeby ją zobaczyć...
szyszu
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Nasz wiek, doświadczenie i bezpieczeństwo na drodze
    Możliwość swobodnego poruszania jest fundamentem wolności i niezależności. Od najmłodszych lat szukamy rozwiązań, które zwiększają naszą mobilność. Na początku uczymy się poruszania i korzystania z dostępnych środków ...

18 Cze 2011, 16:26

2000r za 10tys to drogo?To wejdz sobie zobacz po ile chodzą droższe egzemplarze.Ale tutaj sie zgodze że 1.6 jest słabe do tej budy.
Rocznik akurat jest dobry,gdyż wersje compact były produkowane do końca 2000roku.
Tak sie składa że też jestem z Jaworzna :) ale komis Daytona bym sobie odpuścił,byłem tam ostatnio z kumplem oglądać Megane i większość tych aut co tam stoi to są same padaki.
Barol
Awatar użytkownika

18 Cze 2011, 18:19

hehe nie wiem chyba skocze ją zobacze, nie mam nic do stracenia :D ogólnie te toyoty chyba są nienajgorsze prawda ? a tak btw. to te BMW nie ma czasem łancucha, czytam na internecie, że 316 od 1994r też mają łańcuch ? tu znalazłem też taką becie: [link do oferty na Allegro wygasł]
szyszu
Nowicjusz

18 Cze 2011, 19:22

No z ciekawości można by sie przejechać.
Teraz ta beema z linku miała dzwonka z przodu (widać żle spasowaną maske i zderzak).
Barol
Awatar użytkownika

18 Cze 2011, 21:56

Dokładnie, a na co w szczególności zwrócić uwagę ? Mam pytanie odnośnie rozrządu w tej toyocie, pasek czy łańcuch ?
szyszu
Nowicjusz

19 Cze 2011, 15:44

oglądałem tą toyote, strasznie zniszczona w środku zresztą na zewnątrz również nie wygladała jakoś fajnie, do tego jak wygląda na zdjęciach jej daleko, choć zdaje sobie sprawę, że to 2000r :D znalazłem taką becie co o niej myślicie ? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] mogłym jutro popołudniu ją jechać zobaczyć...
szyszu
Nowicjusz

19 Cze 2011, 17:16

Mówiłem że w tym komisie ruiny same stoją.
E46 za 12900zł?Daj sobie spokój bo to nic dobrego nie wróży.
Barol
Awatar użytkownika

19 Cze 2011, 22:18

kurde chyba nic nie kupie :d a renault ?? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
szyszu
Nowicjusz

19 Cze 2011, 22:23

Też coś podejrzanie tania.

zobacz na to:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - widziałem go i wygląda naprawde ładnie.
Barol
Awatar użytkownika

20 Cze 2011, 09:28