Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kierunkowskaz napisał(a):Pali mniej wiecej tyle co pisze Barol, jak ktoś Ci mówi że mu stare BMW pali 8 litrów gazu po mieście to prawdopodobnie nigdy nie był użytkownikiem BMW albo jest kiepski z matematyki i nie umie sobie spalania obliczyć. Mi x3 2.0 diesel pali 10 ropy ! I nie można narzekać bo to książkowe spalanie. Więc nigdy nie uwierzę że 1.8 beznyna w BMW pali 8 litrów
Varius napisał(a):Kierunkowskaz napisał(a):Pali mniej wiecej tyle co pisze Barol, jak ktoś Ci mówi że mu stare BMW pali 8 litrów gazu po mieście to prawdopodobnie nigdy nie był użytkownikiem BMW albo jest kiepski z matematyki i nie umie sobie spalania obliczyć. Mi x3 2.0 diesel pali 10 ropy ! I nie można narzekać bo to książkowe spalanie. Więc nigdy nie uwierzę że 1.8 beznyna w BMW pali 8 litrów
nie chodzi mi o benzyne tylko o gaz (sekwencja) !
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW