Bmw 316

23 Maj 2011, 11:21

Witam otoz mam pytanie co sadzicie o tych dwoch ofertach kompletnie nie wiem czy sie sugerowac w wyborze auta jako ze to ma byc moje pierwsze jedyne co widze to jakas skaza na nadkolu w pierwszym linku :roll:

pozdrawiam

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bartone
bartek01
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

23 Maj 2011, 11:30

Ta czerwona to pewnie nawet za 2k zl nie jest warta obejrzenia, jak koels dal zdjecie tylko 1 boku, na dodatek boku gdzie drzwi zjada rdza, lepiej przodu/tylu i drugiego boku nawet nie ogladac.

Ta niebieska ma przod krzywy. :P Ale idealnego 20 letniego auta i tak sie nie znajdzie.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

23 Maj 2011, 11:56

Czerwona trochę zaniedbana, trochę trzeba pewnie będzie wsadzić w blacharkę, cieakwe jak stan progów, korozja lubi te elementy.
Granatowa mi wygląda na waloną w przód. Prawa nerka jest krzywo, do tego białe kierunki które wychodziły od liftu w 1993r. ale tylko z nową deską, a tutaj stara deska i białe kierunki. Warto zobaczyć przednie lampy, gładkie szkło przed reflektorem lubi zrobić sie delikatnie mętne i zmatowieć, nowe będzie czyste i wyraźne. Sprawdzić progi. Jak dla mnie felgi Styling 13 takie dość pospolite ale majace swój urok. :mrgreen:
Aha i Czerwona ma silnik M43B16 na łańcuchu a granatowa M40B16 na pasku. :wink:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

23 Maj 2011, 12:14

a no to juz mi cos mowi a czy moglby ktos pokazac jakis ciekawy model 316 w benzynie do 3,7k :?:
Bartone
bartek01
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

23 Maj 2011, 12:50

za 3,7k szukaj e30 bo dobrej e36 na pewno nie znajdziesz a jak nie to odczekaj jeszcze trochę odłóż z 8 tys i wtedy poszukaj e36
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie śpij za kierownicą podczas jazdy!
    Zmęczenie to prawdopodobnie najbardziej bagatelizowany czynnik wśród przyczyn wypadków drogowych, ponieważ jego rzeczywisty udział jest trudny do zmierzenia. Szacuje się, że zmęczenie ma wpływ na nawet 30% wypadków ...