Bmw 318 - Mondeo mk2 - Vectra B

22 Sty 2011, 23:04

Słuchaj, co my tutaj mamy Ci napisać, najlepiej weź się przejedź takim samochodem, popytaj mechaników o opinie, kilku właścicieli najlepiej jakbyś gdzieś spotkał i kulturalnie zapytał o opinie, awarie, części, spalanie itd. Tak wydaje mi się, że będzie najskuteczniej i chyba najwiarygodniej dla Ciebie. :mrgreen:
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

22 Sty 2011, 23:15

Spróbuję coś tam popytać a może ktoś jeszcze jakies autko zaproponuje prócz w/w ?
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: gw

23 Sty 2011, 02:45

Mareve napisał(a):Nie chodzi o spalanie bo teraz mam bmw 1.6 i pali mi ok 12 pb ale oto że coś nie piszą rewelacyjnie o tym aucie a za te pieniądze wydaje mi się że to bardzo przyzwoite auto :razz:

1.6 są wyjątkowo nieekonomiczne jak na tą pojemność, ale to naprawdę grubo, bo mi tyle pali 2.0 R6. Musisz ogarnąć furę albo lżej jeździć. :wink:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

23 Sty 2011, 10:49

Znaczy 12 paliło przy morach teraz już troszkę mniej 10-11 ,a piszecie że na krótkie odcinki to gaz a gaz już kosztuje prawie 3 zł to czy warto jeszcze kupować auto z gazem?
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

23 Sty 2011, 10:52

Zimą gaz zawsze drożeje. Latem zapewne będzie taniej.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

23 Sty 2011, 10:56

Pewnie tak ale ciekawe ile :razz: Myślę tak nad tą leganzą i nie wiem nie wiem , może mondeo był by lepszym wyborem? albo jeszcze coś innego np peugeot 406 ?
Mareve
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus notuje świetne wyniki w Chinach
    Mimo pandemii koronawirusa, która uderzyła w sprzedaż samochodów na całym globie, Lexus notuje bardzo dobre wyniki na największym rynku motoryzacyjnym świata – w Chinach. W maju japońska marka osiągnęła ...