Bmw 320 e36

18 Lis 2014, 19:16

Witam, krotkie pytanko, ile kosztuje ZADBANY ww. model bmw? slyszalem ze e36 sa w przedziale 5-10 tysiecy, czy to prawda?
kone
Nowicjusz

Auto: nie mam

18 Lis 2014, 19:23

Zgadza sie. Ladne coupe bedzie okolo 10 tys, sredni/slaby sedan okolo 5. Z tym silnikiem, ale ja bym szukal 2.5/2.8, ile masz kasy na auto?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

18 Lis 2014, 19:30

wolalbym nie przesadzac z moca, to bedzie pierwsze auto z tylnym napedem, chcialbym sie pierw obeznac postarac okielznac te 150 koni :) jezeli chodzi o kase to okolo 13k na wszystko, liczac okolo 2k na ubezpieczenie bo mlody kierowca i dodatkowo pakiet startowy czyli wymiana rozrzadu, filtrow i oleju.
kone
Nowicjusz

18 Lis 2014, 19:40

[link do oferty na Allegro wygasł] myslalem o tym, wydaje sie godna zainteresowania, co sadzicie?
kone
Nowicjusz

19 Lis 2014, 00:16

W BMW masz lancuch od 20 ponad lat w kazdym silniku, a wczesniej w prawie kadym, nie zmieniasz raczej rozrzadu. W tym budzecie bralbym 2.5 w coupe albo 2.8 w sedanie. Ew. srednie 2.8 coupe. 2.0 Ci sie znudzi, a Twoja noga decyduje o przesadzie.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niesprawne hamulce - plaga na polskich drogach
    Instytut Transportu Samochodowego zbadał popularne w Polsce płyny hamulcowe. Wyniki badań są zatrważające. Wiele z nich nie spełnia wymaganych norm. A polscy kierowcy często nie zwracają uwagi na to, co płynie w układach ...
    Niesłyszący na drodze
    Liczba osób mających problem ze słuchem szacowana jest na 10%-15% wszystkich mieszkańców globu. W Europie problem ten dotyka około 80 mln osób. W Polsce liczba ta szacowana jest na około 1 mln. Terminem ...