BMW 320 M-PAKIET ocena

22 Sty 2014, 21:01

Witam
Planuje zakup samochodu za ok 10tys. obecnie jeżdżę Matizem xD.
Wybór na początku padł na e46 ale po dłuższych oględzinach za te pieniądze nie było nic zadowalającego. Przerzuciłem się więc na E 36. Znalazłem to czego szukałem czyli silnik 2.0, gaz, m pakiet . Tylko ta cena w stosunku do rocznika i pozostałych samochodów trochę wysoka, ale myślę że rekompensuje się stanem technicznym

proszę o opinie, bo mam trochę daleko, a przez telefon to wiadomo że każdy poleca, więc liczę chociaż na małe opinie forumowiczów :)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
adapter211
Obserwowany

Auto: Matiz

22 Sty 2014, 21:21

Generalnie cena z kosmosu, niby trochę ma porobione (to pozornie zwiększa wartość) aleee to też znaczy że nikt nim raczej do kościoła nie jeździł i te graty nie są jakoś specjalnie drogie.

Poszukaj może na forach BMW ktoś ma ładną E36 którą pieścił nocami. Tej oczywiście nie odrzucam ale może znajdziesz coś za tą samą kasę ale np. z 2.5 pod maską i w pięknym stanie.

Aha, rozejrzyj się też na tablica.pl , a nie na otomoto bo tam będzie zawsze drogo i mało.

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

22 Sty 2014, 22:41

Mpakiet niekompletny, w tej cenie z tym silnikiem i sedan to hańba. Ogólnie mimo wszystko za drogo facet chce, no chyba, że dosłownie brak wad na żywo po oględzinach, ale wątpię... :roll: W tej cenie znajdziesz już niezłe 328i w coupe bez mpakietu.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

22 Sty 2014, 23:45

A co jest niekompletnego w m pakiecie?
adapter211
Obserwowany

Auto: Matiz

23 Sty 2014, 18:08

Chociażby listw szerokich nie ma.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus zrobił crossovera UX 250h z… czekolady
    Czy samochód może być słodki? Ależ oczywiście. I do tego wcale nie musi być filigranowym hatchbackiem. Wystarczy, że zostanie zrobiony z czekolady. Właśnie taki jest wyjątkowy UX 250h, którego Lexus stworzył ...