BMW do 10 000 Euro.

23 Sty 2014, 13:22

Witam, jak w temacie, zastanawiam się nad kupnem BMW, biorę pod uwagę dwa modele: 5 oraz 1.
Jeśli chodzi o 5, to mniej więcej coś takiego znalazłem:

[link do AutoScout24 wygasł]

Nie chcę płacić więcej za ten samochód więcej, niż ok. 10000 Euro,chętnie mniej :-D
Jako że w tej chwili jestem w Niemczech, w Bawarii. Myślę, że auta z niemieckiego rynku, będą nieco "pewniejsze" niż w Polsce, dlatego myślę, że kupię samochód właśnie tutaj.
I teraz poradźcie mi proszę, czy BMW 5 w tej cenie w ogóle jest sens kupować, a jeśli tak to może jakieś linki z ofertami, jeśli komuś się nudzi i mógłby coś ciekawego znaleźć ;) Dodam, że nie znam się na samochodach, a ten kupiłbym tylko dlatego, że po prostu mi się podoba. Może to zabawne, ale tak właśnie jest :-D
Bardzo chciałbym mieć białą tapicerkę i dobrze, żeby miał mały silnik, bo ja nie z tych co szaleją a i w kieszeni coś zostanie :-P
Biorę też pod uwagę ewentualnie BMW serii 1, wiem, że w tej cenie można dostać coś młodszego i z mniejszym przebiegiem niż piątkę.

Bardzo proszę o wszelkie możliwe opinie i rady, linki itp.!! Może mobile.de może autoscout24.de może też allegro czy otomoto :)
Dzięki z góry i pozdrawiam
jakieauto3
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...