Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki200 napisał(a):PS Mam małe pytanko do KaczorLSM dlaczego niby według ciebie samochody z taka mocą nie są dobre na pierwszy samochód ??? jak dla mnie jest to dobry pomysł
Ja pie***... Dres sobie jeszcze do tego kupstewart napisał(a):natomiast 540 to byłby automat ale za to jaki lans bo byłby w M paku i na 19"
Jesteś pełnoletni, masz swój rozum. Ja radzę kup coś ok. 100KM dla własnego bezpieczeństwa. Zrobisz jak uważasz. Sam mam prawo jazdy już prawie 20 lat i nie wiem czy odważyłbym się jeździć 300 konnym bmw - na pewno nie w zimie. Moje auto ma 140 koni i już czuję, że jest czym przycisnąć więc nie wyobrażam sobie 18 latka w tylnonapędówce z ponad 2 razy większą mocą. Przesiadka z yarisa 1.0 na np. 1,6 i tak na początku będzie sporym szokiem.stewart napisał(a):To prawda przyznam że przesiadam się z yarisa ale czy muszę mieć jak wszyscy najpierw słabszy samochód, poprostu będę słabiej wciskał gaz.
stewart napisał(a):To prawda przyznam że przesiadam się z yarisa ale czy muszę mieć jak wszyscy najpierw słabszy samochód, poprostu będę słabiej wciskał gaz.
Piszcie swoje argumenty za tym i za tym samochodem bo juz sam nie wiem czym się kierować.
ACSznycel napisał(a):A wiesz co zrobić gdy na zakręcie tylna oś zacznie ci wylatywać na zewnętrzną?
Soundbar napisał(a):Zastanów się nad jakimś audi (przednionapędowe) w dieslu
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW