BMW 330ci e46

29 Gru 2008, 01:37

Witam za niedługo będe mial już prawko i planuje kupić jakąś fajną furę. Widząc nazwę i model samochodu niektórzy ludzie pewnie pomyślą że tatuś kupuje mi samochód a ja będe szpanował, otóż tak nie jest bo od zawsze mi się podobał ten samochód i dużą część pieniędzy sam na niego zarobił ale mniejsza z tym. Co myślicie o tym samochodzie jako pierwszym oczywiście w manualu?
stewart
Nowicjusz

29 Gru 2008, 01:46

Jezeli nie masz stalego dochodu to ten samochod... nie nadaje sie na pierwszy pojazd :)

Poprostu koszty serwisu i spalanie zjedza Ciebie...

Ogolnie jest to bardzo przyjemny, piekny, wygodny i naprawde bardzo szybki samochod.
Ja jednak zdecydowal bym sie na twoim miejscu na 530d e39. Znacznie wiekszy, chyba nawet ladniejszy, samochod spod bandery BMW. A niektore wersje sa naprawde wyposarzone we wszystko i wygladaja oblednie. Jednak tutaj decydowalbym sie na model po lifftingu z 2001 roku, nie dosc ze samochod dostal nowe lampy, nowa duza nawigacje, a takze motor 3l diesel zostal wzmocniony do 194 koni i osiaga moment 430 nm...

I tak na koniec... to sporo musiales pracowac zeby zarobic te pieniadze na niego:) pamietaj kupic samochod to jedno... utrzymac go to drugie....
Bez Gwiazdy Nie Ma Jazdy...
MG
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa