BMW 550i czy Honda legend Co jest lepsze?

02 Sie 2007, 23:00

Poprostu sadze ze czlowiek nie jest w stanie sprawdzic tego wszystkiego i powiedziec ze ten samochod bedzie jezdzil bezawaryjnie jakis okres czasu.Ponad 10lat temu kupilem fabrycznie nowa toyote Carine E 1.6 Super autko ,dbalem o nia lepiej jak o zone a mimo to po 7 latach przy 80,000 tys.silnik szlak trafil . Gdy tak patrze na stare trupy co maja przejechane ilestam set tysiecy i jezdza a moje bylo chuchane pieszczone iitd a mimo to mialem wielkie klopoty z tym samochodem , chociarz w adac stalo na pierwszym miejscu pod wzgledem bezawaryjnosci. Pozdrawiam !
m.lubina
Nowicjusz

Miejscowość: BHV

02 Sie 2007, 23:10

m.lubina napisał(a):Ponad 10lat temu kupilem fabrycznie nowa toyote Carine E 1.6 Super autko ,dbalem o nia lepiej jak o zone a mimo to po 7 latach przy 80,000 tys.silnik szlak trafil . Gdy tak patrze na stare trupy co maja przejechane ilestam set tysiecy i jezdza a moje bylo chuchane pieszczone iitd a mimo to mialem wielkie klopoty z tym samochodem , chociarz w adac stalo na pierwszym miejscu pod wzgledem bezawaryjnosci. Pozdrawiam !

Ciekawi mnie to :> Model Carine E uchodzi za jeden z najbardziej bezawaryjnych od Toyoty a już napewno silniki. 80,000 km na taki silnik to jest praktycznie tyle co nic...tyle co nic pod warunkiem że zmienia się na czas olej. Napisałeś że dbałeś o auto a to tymbardziej bo jeśli dbałeś to to auto powinno przjechać 10x więcej bez awari silnika (co nie znaczy że bez remontu)...ciężko mi w to uwierzyć.
Mój znajomy ma Carine E 94r 2.0 140KM auto ma przebieg równy 270,000 i silnik jest w bardzo dobrym stanie.
Pekińczyk
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Skoda Roomster Fresh - seria limitowana
    Dzięki nowej wersji, Skoda Roomster stała się jeszcze bardziej atrakcyjna dla rodzin czy osób poszukujących funkcjonalnego i pakownego auta. Skoda Roomster ze względu na swoje rozmiary i funkcjonalność jest z natury ...