REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sprawiedliwy napisał(a):szkoda ze nie jechałem wiekszym autkiem, zechał bym go do rowu z czystą przyjemnością
sprawiedliwy napisał(a):szkoda ze nie jechałem wiekszym autkiem, zechał bym go do rowu z czystą przyjemnością
http://wgrajfoto.pl/pokaz/img0909/idota9ef8.jpg
fourup napisał(a):powrzucaj tego linka do trzydziestusiedmiu innych tematów... może tym sposobem się wybijesz i wreszcie dostaniesz ostrzeżenie...
eaxene napisał(a):Założę się, że i ja i Wy widzieliście z niewiadomą ilość bardziej niebezpiecznych sytuacji, zdjęć z których na forum nie wrzucaliśmy...
eaxene napisał(a):Takich ludzi jak ten z BMW widuje się codziennie na ulicach, takim się poprostu zjeżdża i on jedzie dalej i My jedziemy dalej, ot filozofia.
fourup napisał(a): dostaniesz ostrzeżenie...
eaxene napisał(a):... takim się poprostu zjeżdża i on jedzie dalej......
eaxene napisał(a):... ale bądźmy szczerzy co on takiego zrobił?(bo na zdjęciach to nic niezwykłego nie robił..) ...
sprawiedliwy napisał(a):eaxene napisał(a):... ale bądźmy szczerzy co on takiego zrobił?(bo na zdjęciach to nic niezwykłego nie robił..) ...
naprawdę nie widzisz podwójnej ciągłej? nie widzisz znaku zakazu wyprzedzania ? jednego czego nie widać na zdjęciu to tego ze koleś zaczął wyprzedzać przed wysepką i to na lewym prawie zostawiają wysepkę po prawej.
sprawiedliwy napisał(a):naprawdę nie widzisz podwójnej ciągłej? nie widzisz znaku zakazu wyprzedzania ? jednego czego nie widać na zdjęciu to tego ze koleś zaczął wyprzedzać przed wysepką i to na lewym prawie zostawiają wysepkę po prawej.
Kubuch napisał(a):Sprawiedliwy musisz bardzo mało jeździć skoro tak zbulwersowała Cię ta sytuacja. Rozumiem czemu eaxene dziwi się Twojemu oburzeniu bo takie sytuacje zdarzają się dziesiątki razy dziennie i tym co troszkę jeżdzą po prostu spowszedniały...
Luke16 napisał(a):Ale niektóre te podwójne ciągłe są tak bezsensu malowane że nieraz zaczynasz wyprzedzać patrzysz a tam podwójna ciąga...
hmm...Luke16 napisał(a):(...) nieraz zaczynasz wyprzedzać patrzysz a tam podwójna ciąga... I co wtedy??...