Gdzie pokazać kobiecie jak się jeździ w Warszawie ?

29 Cze 2009, 11:02

Witam,
jestem w sumie nowy na tym forum i mam małe pytanie w związku z tematem.

Moja bliska koleżanka nie posiada jeszcze prawka, w sumie nawet kursu nie zaczęła ale na dniach się zapisuje i chciałem by trochę sobie pojeździła by się oswoiła z autkiem :)

Więc moje pytanie brzmi czy ktoś z Warszawy orientuje się gdzie jest jakiś plac (kawałek drogi prostej) gdzie mogłaby dziewczyna pojeździć ? (oczywiście po 22 :P )

(jak zły dział to przepraszam)
error106
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

13 Lip 2009, 10:02

Jest dużo takich miejsc oczywiści nie w centrum :) Takie okolice jak marki zielonka ząbki jest tam dużo lasów i duzo bardzo mało uczęszczanych dróg szukać szukać i szukac ! ;) A może lotnisko bemowo ? Jest jeszcze jedno fajne miejsce duży parking są tam sklepy ikea real praktiker itd itd. Raj na ziemi w zimie ;)
ralf1990
Początkujący

13 Lip 2009, 10:42

No więc dajmy na to znalazłem (a raczej podpowiedziałeś gdzie szukać :) ) takie miejsce i mam w związku z tym pytanie, jeżeli kobieta będzie ze mną jeździła na takim bez ruchowym miejscu to w przypadku kontaktu z policja czym to może grozić ?
error106
Początkujący

13 Lip 2009, 12:38

mandatem 500zł dla kobiety i ponoć 300 dla ciebie za udostępnienie auta,

jeśli wybrała dobrą szkołę nauki jazdy to twoja pomoc nie będzie konieczna, możesz jej pokazać urządzenia sterowania autem, jak się ustawia fotele i lusterka, ale jest możliwość że nauczysz ją źle i będzie później mieć złe nawyki, radziłbym zaufać profesjonalistom
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia

13 Lip 2009, 20:08

Zgadzam się z przedmówcą.
Tyle się słyszy o kierowcach którzy stracili prawko, a potem nie zdali egzaminu (złe nawyki).
Sam zdaję egzamin dopiero w tym roku, ale jezdziłem samochodami z wszystkich segmentów i z różnymi skrzyniami.
Sam nieskromnie powiem że uważam iż jezdżę niezle, ale egzaminu nigdy nie można być pewnym.
micrak10
Nowicjusz

Miejscowość: skarland

16 Lip 2009, 09:47

Dokładnie dużo zależy od szkoły. Jeśli chcesz podam Ci na priv bardzo dobrą szkołe i istruktora który mnie uczył i paru znajomych i wszyscy zdali za 1-2 razem był jeden wyjątek ale koleś pierwszy raz siedział w samochodzi i zdał za 3 razem :) Pamietam jak mnie na 1 godz wysłał odrazu na centrum nogi jak z waty ale dałem rade ;)
ralf1990
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SsangYong Rexton G4 - nowa odsłona
    Jest to prawdziwy samochód terenowy gdyż zachowano konstrukcję opartą na ramie (Quad frame), co w dobie samonośnych nadwozi w klasie SUV jest rzadkością. W stosunku do poprzedniego modelu nadwozie jest dłuższe (4850 ...
    Z dachem lub bez - nadwozia sportowych samochodów
    Producenci sportowych samochodów, chcąc sprostać oczekiwaniom coraz bardziej wymagających klientów, nie ustają w poszerzaniu swoich ofert. W sprzedaży pojawiają się praktyczne auta, o sportowych właściwościach ...

08 Wrz 2009, 18:57

Gdzie pokazać kobiecie jak się jeździ w Warszawie ?

Mysle ze napewno nie w Krakowie ani tez w Czestochowie,Katowice tez odpadaja....co powiesz wlasnie na Warszawe?
Wiem wiem...pewnie powiesz ze w Istambule tez podobne warunki no ale jednak ja bym zaprzestał na Warszawie....

Pozdrawiam :wink:
Look@p
Nowicjusz

Miejscowość: Bo ja to wiem?