Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
radosczjazdy napisał(a):Jak w temacie - chcę kupić swoje pierwsze BMW, które chciałabym, żeby posłużyło mi przez następną dekadę, unikając modeli, które przysporzą mi kłopotów finansowych. Jasne, przeczytałam wiele forów internetowych, mnóstwo artykułów w prasie, przygotowuję się do zakupu już co najmniej 3 lata, więc coś tam już wiem, ale chciałabym poczytać opinie osób, które się na tym znają i którym mogę też zadać pytania . Pierwsze moje pytanie to sedan, 2018 rok, 318i, 1499 cm3 - co może mnie złego spotkać w tym modelu? z góry pięknie dziękuję wszystkim za odpowiedzi ! Pozdrawiam
radosczjazdy napisał(a):chciałabym, żeby posłużyło mi przez następną dekadę, unikając modeli, które przysporzą mi kłopotów finansowych.
Kao napisał(a):A są w tych czasach takie co dekadę wytrzymają bez napraw? Ja nie znam takich
Kao napisał(a):A są w tych czasach takie co dekadę wytrzymają bez napraw? Ja nie znam takich
radosczjazdy napisał(a):że fajnie byłoby się przekonać na własnej skórze co jest takiego super w tej, jakby nie było pięknej, niemieckiej marce
radosczjazdy napisał(a):bo nawet najlepszym zdarza się, że coś „wyskoczy”
radosczjazdy napisał(a):chcę po prostu model, który nie odmówi posłuszeństwa w szczerym polu,
radosczjazdy napisał(a):naprawa nie przewyższy kosztów zakup
radosczjazdy napisał(a):posiadaczy tych samochodów, myślące stereotypowo?
radosczjazdy napisał(a):Może akurat znajdzie się jakiś fan tej marki, który będzie potrafił pomóc, więc zaczekam jeszcze chwilkę pozdrawiam!
radosczjazdy napisał(a):Kolega jeździ od 8 lat BMW x6 w automacie, żadnych poważnych napraw, wszystko śmiga jak należy
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW