Mam wybrać sobie jakies autko (drugie miałem golfa IV przez 3miechy :d). Prawko mam pół roku. Interesuję mnie BMW lub audi a4 (oczywiscie sedan). Wymagania to 4/5 drzwi, Diesel, Pojemność do 2.0. Auto będzię sprowadzane z zachodu. Chcę żeby cena samochodu nie przekraczała 12tys (zdaje sobie sprawę że po opłatach wyjdzie około 13 pewnie). Nie znam się na samochodach i pytam się jaki model BMW byłby najlepszym wyborem? Zastanawiam się nad tym: [link do mobile.de wygasł]
stecinho napisał(a):zdaje sobie sprawę że po opłatach wyjdzie około 13 pewnie
Jak zmieścisz się w 15k to będzie dobrze jak będziesz sprowadzał z Niemiec to trochę tam tego trzeba będzie popłacić. Pokazywali to nawet w jednym poczytnym polskim tygodniku motoryzacyjnym na przykładzie Passata b5
Dacia Jogger Extreme - terenowa w każdym calu W ramach debiutu rynkowego modelu Dacia wprowadzi do sprzedaży limitowaną serię Jogger Extreme o wyraźnie zaakcentowanych cechach auta terenowego. Będzie dostępna w pięciu kolorach nadwozia: Czarna Perła, Szary Comète, ...
XV Moto-Piknik Olsztyn Dajtki 2009 / relacja 9 sierpnia na lotnisku Dajtki w Olsztynie odbył się XV Moto-Piknik. Pomimo tego, że piknik trwał tylko jeden dzień, nie zabrakło na nim atrakcji. Oprócz największych imprez jak Eliminacje Mistrzostw Polski Car Audio ...
Transport mam za free w 1 strone, spowrotem chce wrocic autem kupionym Silnik do 2.0 bo wyżej duże cło jest. myślę że max 1.5k wyjdą opłaty itp. A do tematu jakie bmw się sprawdzi w tych wymaganiach?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.