Mam wybrać sobie jakies autko (drugie miałem golfa IV przez 3miechy :d). Prawko mam pół roku. Interesuję mnie BMW lub audi a4 (oczywiscie sedan). Wymagania to 4/5 drzwi, Diesel, Pojemność do 2.0. Auto będzię sprowadzane z zachodu. Chcę żeby cena samochodu nie przekraczała 12tys (zdaje sobie sprawę że po opłatach wyjdzie około 13 pewnie). Nie znam się na samochodach i pytam się jaki model BMW byłby najlepszym wyborem? Zastanawiam się nad tym: [link do mobile.de wygasł]
stecinho napisał(a):zdaje sobie sprawę że po opłatach wyjdzie około 13 pewnie
Jak zmieścisz się w 15k to będzie dobrze jak będziesz sprowadzał z Niemiec to trochę tam tego trzeba będzie popłacić. Pokazywali to nawet w jednym poczytnym polskim tygodniku motoryzacyjnym na przykładzie Passata b5
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
King of Europe Drift 2012 Poznań / relacja W dniach 20 – 22 kwietnia na najbardziej prestiżowym obiekcie wyścigowym w Polsce, czyli na torze "Poznań" odbyła się jedna z najważniejszych imprez driftingowych w całej Europie, a więc inauguracyjna runda King of ...
Transport mam za free w 1 strone, spowrotem chce wrocic autem kupionym Silnik do 2.0 bo wyżej duże cło jest. myślę że max 1.5k wyjdą opłaty itp. A do tematu jakie bmw się sprawdzi w tych wymaganiach?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.