03 Lut 2011, 12:01
Koledzy musicie mi doradzic, mam BMW e-30 318 z 89', czarna, dwo-drzwiowa, nic sie nie leje, nic nie puka nie stuka, fajnie sie jezdzi, w trasie pali niecale 7l, mam ja prawie rok i nie dolozylem do niej ani zlotowki, ale dostalem propozycje zamiany na mercedesa w123 240d z 77', klasyk totalny, czarny (ale nieudolnie pomalowany i gdzieniegdzie wychodza czerwone plamki starego lakieru) i ma przy tym kupe chromu, (klamki, lusterka, wszystkie listwy boczne, nakladki na nadkola, zderzaki, listwy pod tylnymi lampami itd). Wszystkie chromy w super stanie tak samo jak i blacha, nie znalazlem tam ani jednego pryszcza rdzy, ma on 4biegowa skrzynie, wspomaganie, w srodku piaskowa skore. Silnik chodzi jak zegareczek, pali od strzalu i nie kopci, a jezdzi sie niem bosko. Jak byscie mogli to doradzcie mi cos, bo lubie moja trojeczke i wiem ze jest to niezawodne auto, ale merol to klasa, a z drogiej strony boje sie brac to auto bo nie wiem czy nie bedzie sie psuc, jak byscie mogli to doradzcie mi cos, z gory dzieki
Born to be Wild