Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
chodziło mi żebyś wymontował te światła z pod nóg a także o tylne światła. Te w błotnikach są ok a w klapie bagażnika przyciemniane.Marekus1225 napisał(a):ale nie wiem, o jakie światła chodzi czy te w kabinie samochodu?
jest tłuczony i to widać tylko może Ty nie masz takiej świadomościMarekus1225 napisał(a):No tak to dobra uwaga samochód nie jest tłuczony z żadnej strony tylko zdjęcie tak dziwnie wyszło, że może i tak wygląda
porównaj sobie tylko szparyMarekus1225 napisał(a):Nie mam pojęcia, o jakie szpary chodzi?
z tym może być problem bo mieszkam we FrancjiMarekus1225 napisał(a):Ładnie go umyję i porobię ładne fotki i zobaczymy czy masz rację jak pójdzie przyjdę do ciebie to flaszkę wypijemy
duza większość ludzi kupuje oczami czasami najgorszy szrot dużo szybciej się sprzeda od obd artego ale super mechanicznie auta.Marekus1225 napisał(a):Ja bym nigdy nie pomyślał, że na takie drobiazgi ludzie zwracają uwagę może dla tego, że ja nie
cena !! Za niska, masz polifta z 3 litrowka wystawiona w cenie przedlifta że smieciowym 2.0 popatrz po ile chodzą takie jak Twoje i podnieś cenę bo ta jest mocno podejrzanaMarekus1225 napisał(a):Dajcie jakiś namiar, co może być nie tak
bo juz Ci mówiłem ze za 11 tys ogłoszenie bylo bardzo podejrzaneMarekus1225 napisał(a):nawet się nie targuje wygląda to tak jak by ktoś do kupujących mówił nie kupuj bo kradziony
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW