Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
KamilMilkowski napisał(a):jasne ze bmw ;] to tak jakbys sie pytał czy lepiej deske czy rolki. Moze rolki później sie zniszczą ale deska nie tylko zrobi wrażenie ale i sama jazda jest czymś więcej niż zwykłym posuwaniem sie do przodu. o ile tez bmw za 10tysięcy zł każdemu kojarzy sie z biednym dresiarstwem z osiedla pragnącym zaszpanować przed blondynami. Jednak auto ma silniczek, prowadzi sie tez rewelacja nic dodac nic ujac. Ja osobiscie tez wybrałbym audi a3 bo poniekąd jest to kompromis między golfem a bmw. [/center]
zbychu57 napisał(a):Jako użytkownik E30 od póltora roku zecydowanie polecam Ci to BMW, z tym że nie kupuj z motorem 2.0, bo to nie jedzie za dobrze a sporo lubi spalić, jedyny plus to piekny dźwięk 6 garów, lepszym zdecydowanie wyborem bedzie 1.8IS.
zbychu57 napisał(a):Do 10 K to naprawdę ładne E30 mozesz kupić i nap[ewno nie będą to trupy jak to napisał dawidbn np:
[link do oferty na Allegro wygasł]
To ze ja polecam E30 z motorem 1.8 IS nie znaczy że DiLL nie moze kupić z silnikiem 2.0, Aktualnie nie znalazłem na allegro żadnego ciekawego ISa więc pokazałem inne zadbane E30.Dishman napisał(a):Pytanie do Ciebie. Skoro nie polecasz BMW E30 z silnikiem 2 litrowym, to dlaczego odsyłasz go do aukcji z takim właśnie autem i jeszcze wcześniej dodajesz, że to "naprawdę ładne E30"?
Czego nie rozumiesz?Dishman napisał(a):?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW