mam problem z maksymalną prędkością mojego samochodu jes to bmw e30 1.6 katalizator na LPG rocznik 90 od ostatnich paru tygodni moje autko jest coraz wolniejsze i niewiem oco chodzi bo nigdy niesłyszałem 0 takim czymś A mianowicie jak kupiłem moje bmwu to rozpędzałem się spokojnie do 175 km/h a od ostatnicch tygodni coraz wolniej najpierw tak ze 150 km/h potem po jakimś czasie 140km/h a teraz niemogę się rozpędzić nawet do 11o km/h hciałbym dodać że jak osiągam tą prędkość maksymalną to on zaczyna szarpać znaczy silnik a gaz wybucha
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.