Bmw e30 mam problem z maksymalną prędkością

02 Lut 2009, 00:31

mam problem z maksymalną prędkością mojego samochodu jes to bmw e30 1.6 katalizator na LPG rocznik 90 od ostatnich paru tygodni moje autko jest coraz wolniejsze i niewiem oco chodzi bo nigdy niesłyszałem 0 takim czymś A mianowicie jak kupiłem moje bmwu to rozpędzałem się spokojnie do 175 km/h a od ostatnicch tygodni coraz wolniej najpierw tak ze 150 km/h potem po jakimś czasie 140km/h a teraz niemogę się rozpędzić nawet do 11o km/h hciałbym dodać że jak osiągam tą prędkość maksymalną to on zaczyna szarpać znaczy silnik a gaz wybucha
kali2407
Nowicjusz

Miejscowość: SARNOWY K. KOŚCIERZYNY
  • 02 Lut 2009, 10:27

sprawdź przewody WN, świecie, katalizator, i daj znać w jakim są stanie,
    Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
    adam-and1
    Aktywny

Miejscowość: Katowice
    Przebieg/rok: 15tys. km
    Auto: szukam igły ;-)
    Paliwo: Benzyna
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
      Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
      Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę
      Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...