Bmw e32

16 Mar 2011, 21:53

czy jest sens kupic e32 i jaki silnik co ze spalaniem w opcji lpg ile kosztuje utrzymanie auta/awarie
Ostatnio edytowany przez emilo222, 17 Mar 2011, 00:30, edytowano w sumie 1 raz
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

16 Mar 2011, 23:06

Ile jeszcze założysz takich tematów? :roll: zdecyduj sie na jakiś jeden konkretny samochód albo jeden temat a nie co pare dni zakładać nowy bo coś Ci sie przypomni :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Mar 2011, 23:22

ALe chcesz youngtimera czy auto na co dzień?
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

17 Mar 2011, 00:04

barol wiem że to dziwnie brzmi ale ja lubie zmieniać auta mam VW,espero i punto teraz brat calibre i vektre ojciec tez ma paska wiec na podworku 6 maszyn stoi z czym sie wiaze wieczna zmiana

[ Dodano: 16 Marzec 2011, 23:08 ]
Jogi4x4 napisał(a):ALe chcesz youngtimera czy auto na co dzień?

bardziej jako auto w trasy ,bo do sklepu po bułki jechać to nie warto jej odpalać bo łyknie pewnie z 0.5l tylko co najwazniejsze jak tam ze spalaniem/
dodam ze to nie bedzie igła bo cos do ok 4k wiec jakas ruina pewnie lub moze macie jakies inne propozycje bo robi sie cieplo i czyms ze tak powiem szpanerskim trzeba pojedzic chyba ze macie inne propozycje

J. Stalin
emilo222
Aktywny

17 Mar 2011, 10:26

Jeśli to ma być szpanerskie to odpada E32. to juz prawie youngtimer który ładnie się prezentuje (jesli jest w dobrym stanie) i jest odpowiedni do spokojnej, dostojnej jazdy. Szczególnie że R6. V8 lub V12 nie spali mało, choć z V12 jedzie fajnie :mrgreen: Zastanów się jeszcze może nad klasą S W126 ale tutaj raczej BMW mi się bardziej podoba.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI

17 Mar 2011, 13:13

może coś innego macie też na mysli jestem otwarty na propozycje :mrgreen: coś ok 4k bo wiecej nie chce wydac no i auto nie bedzie na codzień użytkowane znajac zycie dlugo tym nie bede jezdzic a e32 to sam nie wiem chodzi tu o spalanie no i niechce kupic jakies ruiny jak czesto mi sie zdarza

[ Dodano: 17 Marzec 2011, 12:22 ]
jak cos sie sypnie to masakra a 7er to na szrotach cos jeszcze stoi zresztą stary mercedes jak dla mnie nie jest wygodny chociaz nie wiem jak s -klasa miałem 124 to jak bym na gąbce siedział :mrgreen:

J. Stalin
emilo222
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Rapid - nowy wymiar Skody
    SKODA Rapid stanowić będzie nowy wyznacznik dla wszystkich samochodów marki pod względem ponadczasowego designu oraz przestronności wnętrza. SKODA Rapid to pojazd idealnie uzupełniający dotychczasową gamę modeli, wpasowując ...

17 Mar 2011, 13:41

VW Passat B3 2.8 VR6 :mrgreen:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Mar 2011, 13:45

b3 odpada :twisted:

J. Stalin
emilo222
Aktywny

17 Mar 2011, 13:57

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - jak na chwile to ten wystarczy.
Barol
Awatar użytkownika

17 Mar 2011, 14:09

te mi nie odpowiadaja standardowe auta a mazda jest za mala
maszyna musi sie wyrozniac niz inne nawet moze byc polonez po niezlym tuningu :grin:

J. Stalin
emilo222
Aktywny

17 Mar 2011, 14:20

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] :mrgreen:
Barol
Awatar użytkownika

17 Mar 2011, 14:29

Mówisz że chcesz żeby sie wyróżniał więc zobacz na to [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] zarzucisz do niego jakieś fajne alumy,na przykład te [link do oferty na Allegro wygasł] i masz fajną furke na codzień :mrgreen: ewentualnie to [link do oferty na Allegro wygasł] a wiosna sie zbliża więc może i panienki byś wyrwał :mrgreen:
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2003

17 Mar 2011, 14:44

No ten Golfik faktycznie fajny,wrzucić dobre koło i napewno ludzie sie beda oglądać :wink:
Barol
Awatar użytkownika

17 Mar 2011, 14:44

emilo222 napisał(a):dodam ze to nie bedzie igła bo cos do ok 4k

i
emilo222 napisał(a):maszyna musi sie wyrozniac

jezeli dla Ciebie wyroznianiem sie jest usmiech politowania przechodniow to gratuluje.
tez lubie czesto zmieniac samochody, ale na Boga nie kupuje trupow wartosci miesiecznego kieszonkowego gimnazjalisty. jakie auto kupic za 50zl? jakie auto kupic za pol litra wodki?
kwote masz mala, i chyba sam zdajesz sobie sprawe ze
emilo222 napisał(a):niechce kupic jakies ruiny jak czesto mi sie zdarza

za czesto.
to nonsens. nie lepiej kupic jezdzace, mlodsze auto, ktorym bedziesz mogl JEZDZIC(tak, tak do tego sluzy samochod, wiedziales?), a nie w kolko naprawiac, zalewac motodoktorem i pytac sie w tym dziale jak go wgl odpalic.
barol pokazal Ci chocby lagune I, ktora w tej kasie jest osiagalna i jezeli mowimy o jakims starym roczniku jest nawet szansa ze bedzie jezdzic i robic to(na miare budzetu oczywiscie) przyzwoicie. ale Ty swoje i swoje.
e32 maja teraz chyba tylko pasjonaci(ceny z kosmosu i pewnie niewspolmierne co do wartosci gdyby sprzedawali). skoro ktos chce 3 tys np, zwyczajnie chce sie tego pozbyc bo sie sypie. a naprawy kosztowne. wow, jakie ciekawe rzeczy pisze. jak ja na to wpadlem?
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

17 Mar 2011, 15:14

JerzyB333 napisał(a):
emilo222 napisał(a):dodam ze to nie bedzie igła bo cos do ok 4k

i
emilo222 napisał(a):maszyna musi sie wyrozniac

jezeli dla Ciebie wyroznianiem sie jest usmiech politowania przechodniow to gratuluje.
tez lubie czesto zmieniac samochody, ale na Boga nie kupuje trupow wartosci miesiecznego kieszonkowego gimnazjalisty. jakie auto kupic za 50zl? jakie auto kupic za pol litra wodki?
kwote masz mala, i chyba sam zdajesz sobie sprawe ze
emilo222 napisał(a):niechce kupic jakies ruiny jak czesto mi sie zdarza

za czesto.
to nonsens. nie lepiej kupic jezdzace, mlodsze auto, ktorym bedziesz mogl JEZDZIC(tak, tak do tego sluzy samochod, wiedziales?), a nie w kolko naprawiac, zalewac motodoktorem i pytac sie w tym dziale jak go wgl odpalic.
barol pokazal Ci chocby lagune I, ktora w tej kasie jest osiagalna i jezeli mowimy o jakims starym roczniku jest nawet szansa ze bedzie jezdzic i robic to(na miare budzetu oczywiscie) przyzwoicie. ale Ty swoje i swoje.
e32 maja teraz chyba tylko pasjonaci(ceny z kosmosu i pewnie niewspolmierne co do wartosci gdyby sprzedawali). skoro ktos chce 3 tys np, zwyczajnie chce sie tego pozbyc bo sie sypie. a naprawy kosztowne. wow, jakie ciekawe rzeczy pisze. jak ja na to wpadlem?

Na codzień mam auto w pełni sprawne tam to wymieniam na nowe nawet jakies duperelki
a reszta aut to zabawki bynajmniej ja lubie sie tak bawic troche pojezdzic za kombinowac poszalec a nie ze wroce z pracy do domu i patrzec w telewizor

co do kadzia i golfiny to odpada co mi po tym zawieszeniu a kadet w cabrio szału nie robi

J. Stalin
emilo222
Aktywny