Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jogi4x4 napisał(a):ALe chcesz youngtimera czy auto na co dzień?
emilo222 napisał(a):dodam ze to nie bedzie igła bo cos do ok 4k
emilo222 napisał(a):maszyna musi sie wyrozniac
emilo222 napisał(a):niechce kupic jakies ruiny jak czesto mi sie zdarza
JerzyB333 napisał(a):emilo222 napisał(a):dodam ze to nie bedzie igła bo cos do ok 4k
iemilo222 napisał(a):maszyna musi sie wyrozniac
jezeli dla Ciebie wyroznianiem sie jest usmiech politowania przechodniow to gratuluje.
tez lubie czesto zmieniac samochody, ale na Boga nie kupuje trupow wartosci miesiecznego kieszonkowego gimnazjalisty. jakie auto kupic za 50zl? jakie auto kupic za pol litra wodki?
kwote masz mala, i chyba sam zdajesz sobie sprawe zeemilo222 napisał(a):niechce kupic jakies ruiny jak czesto mi sie zdarza
za czesto.
to nonsens. nie lepiej kupic jezdzace, mlodsze auto, ktorym bedziesz mogl JEZDZIC(tak, tak do tego sluzy samochod, wiedziales?), a nie w kolko naprawiac, zalewac motodoktorem i pytac sie w tym dziale jak go wgl odpalic.
barol pokazal Ci chocby lagune I, ktora w tej kasie jest osiagalna i jezeli mowimy o jakims starym roczniku jest nawet szansa ze bedzie jezdzic i robic to(na miare budzetu oczywiscie) przyzwoicie. ale Ty swoje i swoje.
e32 maja teraz chyba tylko pasjonaci(ceny z kosmosu i pewnie niewspolmierne co do wartosci gdyby sprzedawali). skoro ktos chce 3 tys np, zwyczajnie chce sie tego pozbyc bo sie sypie. a naprawy kosztowne. wow, jakie ciekawe rzeczy pisze. jak ja na to wpadlem?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW