Bmw e34 diesel max 5tys

14 Lip 2011, 22:27

Witam szukałem ostatnio czegoś extra taniego no ale stwierdziłem że chyba lepiej wyłożyć trochę więcej kasy, przez też czas zobaczyłem sporo bmw e34 po 3-4 do neg. i stan miały dość dobry na stacji parę było i nic im nie dolega ale wszystko to sama benzyna;/ a ostatnio jechałem w dieslu spalanie mnie za dowalona a i paliwo mam dość tanio bo 3zł tylko czy te diesle nie są zajechane np. te [link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Powiem szczerze mało wiem o dieslu w BMW wiem tyle że jak gaz to tylko sekwencja a założenie to 2.5k do tego auto 3 wychodzi podobnie co diesel ale co lepsze?

Miasto dość małe 2x światła ludzi 25k trasy średnie 50-100km dość często robię więc nie wiem czy diesel nie będzie lepszy.
motoon21
Nowicjusz

14 Lip 2011, 22:35

No one maja po 500k km i wiecej, duzo zalezy od tego na co trafisz i co bylo robione przy silniku, jak ktos pojezdzil z 3-4 lata i nic przy silniku nie ruszal, to ty bedziesz ta osoba ktora wlozy w autko 2-3k zl, jak nie wiecej.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

15 Lip 2011, 10:34

To chyba najlepiej samemu najlepiej założyć lpg wyjdzie mnie.
motoon21
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[2018] Audi A6 C8
    Jedno z najbardziej uwielbianych aut Polaków w nowej odsłonie. Jak to w Audi mamy rozwój stylistyki, a nie zmianę. Mi się podoba.