Siemano. Po oddaniu mojej fiesty na szrot, szukałem innego samochodu do jazdy, na początek chciałem sedana, później stwierdziłem że auto trzy drzwiowe też da radę, oglądałem różne ogłoszenia, pisałem na forum z prośbą o rady, w końcu trafiłem na nią, na bawarkę kolega z forum stwierdził że wygląda na spoko sztukę więc postanowiłem obejrzeć, wziąłem na warsztat obejrzał mechanik wszystko, min: zawieszenie, hamulce, ustawienia świateł, progi i podłogę na podnośniku. Zdecydowałem się kupić i tak oto posiadam nowe oczko w głowie o które teraz będę dbał. Dzięki wszystkim którzy udzielali się w moim temacie odnośnie porady zakupu auta. BMW E36 316i 1.9 105km.
Ostatnio edytowany przez GloBoy, 11 Lut 2018, 18:56, edytowano w sumie 1 raz
Piękna, wazne aby bebeszki były spoko. Moją zjada powoli rdza, zwłaszcza pod rejestracją. Szukam blacharza na Podkarpaciu, który faktycznie ją by zrobił. Szkoda mi mojej oddawać na szrota, fajna jest. Najgorzej z progami u niej, podłużnica na szczęście cała powodzonka i szerokości
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Toyota Sports 800 – legenda pierwszego wyścigu Suzuka 500 Fachowcy Toyota Gazoo Racing odnaleźli oryginalne sportowe coupe Sports 800, które wygrało pierwszą edycję legendarnego wyścigu długodystansowego Suzuka 500. Dzięki ich staraniom samochód odzyskał dawną świetność ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.