Siemano. Po oddaniu mojej fiesty na szrot, szukałem innego samochodu do jazdy, na początek chciałem sedana, później stwierdziłem że auto trzy drzwiowe też da radę, oglądałem różne ogłoszenia, pisałem na forum z prośbą o rady, w końcu trafiłem na nią, na bawarkę kolega z forum stwierdził że wygląda na spoko sztukę więc postanowiłem obejrzeć, wziąłem na warsztat obejrzał mechanik wszystko, min: zawieszenie, hamulce, ustawienia świateł, progi i podłogę na podnośniku. Zdecydowałem się kupić i tak oto posiadam nowe oczko w głowie o które teraz będę dbał. Dzięki wszystkim którzy udzielali się w moim temacie odnośnie porady zakupu auta. BMW E36 316i 1.9 105km.
Ostatnio edytowany przez GloBoy, 11 Lut 2018, 18:56, edytowano w sumie 1 raz
Piękna, wazne aby bebeszki były spoko. Moją zjada powoli rdza, zwłaszcza pod rejestracją. Szukam blacharza na Podkarpaciu, który faktycznie ją by zrobił. Szkoda mi mojej oddawać na szrota, fajna jest. Najgorzej z progami u niej, podłużnica na szczęście cała powodzonka i szerokości
Nowa SKODA Octavia w wersjach Active, Ambition i Elegance Nowa SKODA Octavia zadebiutuje na polskim rynku już marcu 2013 roku. Samochód będzie oferowany w trzech wersjach wyposażenia: Active , Ambition i Elegance . SKODA Octavia to auto ustanawiające nowe standardy w swoim ...
Pięć cech dobrego kierowcy - sprawdź czy je posiadasz Badania przeprowadzone przez psychologów wykazują, że większość osób ocenia swoje umiejętności kierowcy jako powyżej przeciętnej, nawet mając świadomość, iż inni oceniliby je niżej. Trenerzy Szkoły Bezpiecznej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.