W efekcie rozmów na forum kupiłam autko - Honda Civic 1,4 , rocznik 2007, przebieg 112 tys. km., kolor srebrny ... no i ma kierownicę Zależało mi na samochodzie który nie będzie się tak często psuł jak mój dotychczasowy golf, a jako kobieta - zupełny laik popytałam mądrzejszych w tym temacie i w efekcie końcowym padło na Hankę Hanka jest ze mną od listopada 2019. Po przeglądzie należało wymienić przednie wahacze , co też uczyniłam i śmigam. (o ile moją jazdę można nazwać śmiganiem ) . Przesiadłam się z VW golfa TDI 1,9 , który męczył się ze mną powolną jazdą na krótkich trasach. Chciałam podziękować forumowiczom za pomoc w zakupie samochodu, za wyjaśnianie wątpliwości i odpowiadanie na częstokroć głupie babskie pytania. Szczególnie dziękuję Kao za wszelką pomoc, fachową opiekę i odpowiadanie na moje wszystkie pytania ( nawet typu gdzie się otwiera wlew paliwa ). Dziękuję Kao.
Hanka cywil od Kao powinna być w porządku tylko trzeba też o te auto dbać co lajki bardzo często pomijają lub zapominają, mam nadzieję że to również wytłumaczył
Ja jestem taka kobita laik , która dba o autko bo się obawiam, że nie będę miała czym jeździć Jeśli wiem co trzeba robić to wędruję od razu do mechanika - gorzej jak nie wiem Na razie Hanka zawładnęła moim amatorskim laikowym serduchem A jak będę miała problem z Hanką to wierzę, że Kao mi podpowie co robić
Jazda na zderzaku - przejaw agresji i braku wyobraźni W projekcie nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym znalazł się zakaz "jazdy na zderzaku" na autostradach i drogach ekspresowych. Trenerzy Szkoły Bezpiecznej Jazdy Renault tłumaczą, jakie niebezpieczeństwa wiążą się z agresywnymi ...
Pięć najszybszych samochodów świata Spotkać na żywo chociaż jeden z najszybszych samochodów świata to marzenie każdego miłośnika motoryzacji. Szybkość, moc i niezwykła stylistyka tych samochodów zachwycają każdego, kto tylko je zobaczy. Czasami ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.