Bmw e36 opinie

28 Lis 2012, 11:52

witam, troszke ostatnio zamieszczałem tu modeli do oceny ale z tego względu, że jestem cały czas w trakcie poszukiwań, a zazwyczaj auta, ktore mi sie podobaja sa dosc daleko wiec dobrze byloby wiedziec na co zwrocic uwage zanim zdecydowalbym sie na wyjazd.
Tym razem prosilbym o ocene BMWe36, interesuja mnie 2 egzemplarze, jeden z instalacja lpg drugi bez no ale poszedlby do zagazowania. Budzet razem z lpg to okolo 10 tys wiec e36 chyba powinno juz byc zadbane za te pieniadze. Poczatkowo myslalem zeby dozbierac i za jakies 12tysi kupic e39 ale to pewnie w tym przedziale cenowym nie bedzie zbyt dobry wybor...
zamieszczam linki do ofert i prosze o jakies opinie i sugestie. pozdrawiam
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
archi4lo
Początkujący

Miejscowość: PL
Auto: VW Passat B5 FL
Silnik: 1,8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

28 Lis 2012, 11:57

Ta pierwsza ciężko coś stwierdzić ponieważ zdjęcia są kiepskiej jakości ale mnie zastanawia dlaczego ktoś chce sprzedać auto po 9miesięcach użytkowania?
Druga wygląda ładnie.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2003

28 Lis 2012, 11:59

no wiem zdjęcia są bardzo słabe w tym pierwszym ogłoszeniu...a czemu po 9 miesiącach...można jedynie gdybać
archi4lo
Początkujący

28 Lis 2012, 13:19

W tym drugim tapicerka jest troche brudna.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Lis 2012, 08:14

Za te pieniądze powinny być w dobrym stanie i niezajeżdżone przez młodych ;)
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Rok produkcji: 2007

29 Lis 2012, 10:03

Ciężko ocenić, po fotkach oba są godne telefonu. ;)

Jak chcesz to ja mam na sprzedaż bardzo ładne i pewne E36 sedan z najlepszym silniczkiem 2.8 :) Tyle, że za 10 tysi nie wiem, czy sprzedam. :D

Śmieszy mnie tekst jak ktoś pisze "możliwe pełne wyposażenie" gdzie w przypadku BMW nie ma czegoś takiego, bo często jedne opcje wykluczają drugie. Ten samochód jest średnio wyposażony, nawet nie ma szyberdachu, podstawowego komputera. Nie wspominając już o webasto, czy innych rzadszych rarytasikach.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

29 Lis 2012, 12:26

"młodzi gniewni" raczej kombiakami nie jeżdżą więc może nie będzie źle, ale i tak jak na któryś będziesz zdecydowany to koniecznie sprawdź go na porządnym warsztacie
TheS
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 07 05 2013
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Freemont / Scion tC / Trafic
Silnik: 2.0jtd / 2.4 vvti
Typ: SUV

30 Lis 2012, 11:51

No właśnie chciałbym auto sprawdzić w jakimś warsztacie a e36 żeby znaleźć ładne to trzeba po całej Polsce jeździć więc tu się rodzi problem żeby sprawdzić auto w jakimś zaufanym serwisie.
jiGsaw bardziej rozglądam się za kombi, w prawdzie mnie samego można nazwać zdecydowanie młodym ale gniewnym to już mniej;) powiedz coś więcej o swoim e36 albo podeślij mi wiadomość z jakimiś konkretami
archi4lo
Początkujący

30 Lis 2012, 13:03

To może poszukać takiego BMW na forum tej marki?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna

30 Lis 2012, 14:26

Na forum BMW są opinie o tym modelu, z tego co pamiętam. Zresztą sporo ich w sieci, jak nie na polskich to na zagranicznych portalaach.
KrissB
Nowicjusz

Auto: Octavia