mam bmw 36 ABS rok 1991 problem taki jest że jak próbuje zwolnic to czasami pedał hamulca ucieka do podłogi i muszę pościć i jeszcze raz nadusić wtedy jest ok odpowietrzałem 3 razy wymieniłem klocki,szczęki,płyn i nic a niema wycieków bo płyn nie maleje w zbiorniczku zdarzało mi się tao rzadko ale teraz coraz częściej
Wciśnij do oporu pedał hamulca i jak Ci się zacznie pomału zapadać to znaczy, że pompa. Są jakieś zestawy naprawcze pompy hamulcowej ale w Twoim przypadku koszt nowej chyba nie będzie aż tak duży więc chyba lepiej kupić nową.
ps. a sprawdzałeś tarcze?
ale sprawdzić tą pompkę trzymając hamulec do oporu na zgaszonym samochodzie czy musi być odpalony i tarcze są niezaciekawiane
[ Dodano: Pon Maj 25, 2009 23:06 ] i mam pytanie jaki płyn hamulcowy polecacie bo mam pompkę nową załatwiłem za 20zł i po wymianie wymienił bym płyn a cha na zgaszonym silniku hamulec trzyma a na zapalonym jak nacisnę szybko też trzyma to ze ucieka pedał zdarza się jak samochód jest w ruchu
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[B] Fiesta VI 1,4 / Jazz II 1,4 / Ibiza III 1,4 / Swift III 1,3 Podstawowe kryteria zestawienia: - hatchback segmentu B - silnik benzynowy o mocy ok. 90KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Ford Fiesta VI 1,4 - 80KM - Honda Jazz ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.