Bmw E39 - Problem z przetwornicą do ringów

19 Paź 2018, 14:07

Witam,mam problem, otóż spaliła mi się jedna przetwornica do nie oryginalnych ringów , zamówiłem nową taką samą,tyle że nie zwróciłem uwagi na to że ma inne końcówki , jest to poprostu pin i kostka tyle że ja potrzebowałem kostki"męskiej" a przyszła z "żeńskimi". I teraz pytanie czy można poprostu je wyjąć i zamienić,z żeńskiej na męską, czy będzie z tym jakiś kłopot, już wyciągnąłem z nowej i starej kostki i zostaly same kabelki, przesyłam zdjęcie i proszę o pomoc
MikiB
Obserwowany

Zdjęcia: 4

19 Paź 2018, 14:15

Mim zdaniem jak zamienisz i odpowiednio podłączysz kabelki w kostce to powinno być wszystko ok. Skoro przetwornice są takie same to tylko kwestia podłączenia.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczne auta służbowe
    Światowa Organizacja Zdrowia WHO szacuje, że około 30% wypadków drogowych na świecie powiązanych jest z pracą. Dodatkowo Bank Światowy, przygotowując rekomendacje dla poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce, ...
    Sportowe Volvo V40 R-Design
    Volvo do swojej oferty wprowadziło sportową wersję, prestiżowego, pięciomiejscowego hatchbacka Volvo V40 R-Design. Auto jest dostępne w salonach z trzema silnikami wysokoprężnymi oraz trzema wersjami benzynowi. Cena modelu ...