BMW E46 1.9 benzyna

28 Mar 2010, 13:01

witam. mam pytanie dotyczące w/w bm'ki. zastanawiam sie nad kupnem.

[link do oferty na Allegro wygasł]

jezdzilem juz nia i co do jazdy nie mam zadnych zastrzezen. jednak chcialbym dowiedziec sie czegos od osob, ktore uzytkuja to auto dluzszy czas. aha i jeszcze jedno wazne dla mnie pytanie - co sadzicie o wstawieniu gazu do tego typu aut? chodzi mi oczywiscie o dobrej jakosci sekwencje. czytalem,ze bm'ki (tak jak mercedesy) "nie czują sie w gazie"
"quem dii diligunt, adolescens moritur"
lukaassh
Nowicjusz

Miejscowość: Wschowa

28 Mar 2010, 14:16

W tym modelu gaz nie jest dobrym pomysłem, auto ogólnie rzecz biorąc jest bardzo dobre ale ten konkretny model jest podejrzanie tani. Jak pojedziesz do serwisu sprawdzisz i zmierzysz grubość lakieru to możesz śmiało brać.
mojsamochod
Nowicjusz

Miejscowość: Rymanów Zdrój/Kraków

28 Mar 2010, 17:02

akurat to auto znam, bo to kolegi, wiec o stan techniczny nie mam sie co martwic. :wink:
glownie chodzilo mi o ten gaz... myslalem, ze moze skoro technika idzie do przodu to zalozenie dobrej jakosci sekwencji nie bedzie problemem, ale niestety z tego co widze malo osob orientuje sie w tym temacie...
"quem dii diligunt, adolescens moritur"
lukaassh
Nowicjusz

Miejscowość: Wschowa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Lexus IS 430 - prekursor serii F
    Był 2003 rok, w kalifornijskim Huntington Beach ekipa mechaników Rod Millen Special Vehicles przygotowywała pokazowy egzemplarz Lexusa IS do targów SEMA. Ostatecznie z warsztatu wyjechał sportowy sedan z V-ósemką ...