REKLAMA
WITAM jak w temacie napisałem zastanawiam się co będzie dla mnie lepsze.... Passat czy bmw? Czytałem różne opinie o tych autach i chciałbym się upewnić czy to wszystko prawda.
Co do Passata z tym motorem czy pali on naprawdę 10-11 litrów przy normalnej jeździe? Moc silnika daje dobre wrażenia z jazdy, silnik jest dynamiczny i dobrze się zbiera i nie trzeba go kręcić za bardzo. Podobno mają one niezbyt dobre zawieszenie. A poza tym "podobno" są dobre. Chodzi mi głównie o koszta eksploatacji takiego auta w cyklu miesięcznym i rocznym.
Co do Bmw... czy pali te 7-8 litrów w jeździe mieszanej? Czytałem również ze brakuje jej mocy opinia niektórych inni mówią ze do 180km/h zbiera się b.dobrze później juz troszkę słabiej. Pasat ma tutaj przewagę ale ma ponad 30 koni więcej. Czy bmw jest tak bezawaryjne jak mówią? I czy można zakładać do tych aut instalacje gazowe? Jakie byłyby koszta takiej instalacji (dobrej żebym się nie denerwował ze się coś psuje) co myślicie w tym temacie?:-) proszę o wyrozumiałość nie jestem jakimś majstrem po prostu chce kupić dobre auto i zwracam się z prośbą o poradę:-)