BMW e46 12-14tyś, czy może coś innego?

01 Maj 2019, 14:24

Witam, zamierzam zakupić w najbliższym czasie jakąś fajną e46 (najlepiej w coupe) oczywiście w benzynie. Mogę wydać max 14tyś ( wiadomo jak będzie naprawdę coś fajnego to te 500-1k więcej). Mógłbym was prosić o ogłoszenia godne uwagi? Jestem z woj. war-mazur. , ale dojazd to nie problem, więc autko może być i pod Warszawą... 8) . Czy myślicie ze e46 sprawdzi się za tą cenę? Czy może szukać czegoś pokroju a3 8l ( bo chyba 8p za tą kwotę, to kupowanie kota w worku (chyba że się mylę). Z tego co widziałem jest dużo ogłoszeń z e46 w tej kwocie tylko chciałbym abyście mi podali takie które uważacie, że nie jest przekoloryzowane...Bo wiadomo na zdj wygląda pięknie a co do czego to wiadomo... :/ Jeszcze jak byście mogli to napiszcie mi, na co przede wszystkim zwracać uwagę?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. :)
Batoniarz
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota ProAce - nowy samochód dostawczy
    Toyota ProAce będzie odpowiedzią koncernu na rosnące zapotrzebowanie rynku europejskiego na lekkie pojazdy użytkowe średnich rozmiarów. Nowy model będzie dostępny z możliwością wyboru dwóch długości i dwóch ...
    Przyczepne opony i sprawne hamulce - samochód do driftu
    Żadnego auta driftingowego nie można nazwać profesjonalnym, jeśli nie jest wyposażone w dobre opony. A najlepsi drifterzy na ogumieniu nie oszczędzają. Na zawodach korzystają tylko z nowych opon i to nie byle jakich - najczęściej ...