DonJuan napisał(a):20 paro letnia osoba to tak średnio 20 tys zł zarobić.
Jak ktoś więcej zarabia to kupuje nowsze wygodniejsze
mój przykład temu przeczy

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
DonJuan napisał(a):20 paro letnia osoba to tak średnio 20 tys zł zarobić.
Jak ktoś więcej zarabia to kupuje nowsze wygodniejsze
a 30 letnie Porsche chłodzone powietrzem to w ogóle bez sensu, bo w korkach się grzeje, a Mercedesy Bunkry to czemu drożeją, kto kupuje starą limuzynę, bo bogatego stać na nową, a Janusz to kupi passata, a czemu...DonJuan napisał(a):No ok ale to raczej nie jest wybór dla 4 osobowej rodziny, więc kto takie coś kupuje?
20 paro letnia osoba to tak średnio 20 tys zł zarobić.
Jak ktoś więcej zarabia to kupuje nowsze wygodniejsze.
Dla mnie trochę bezsensu takie auto za takie sumy no ale ok.
Bo to niby segment wyższy niż Golf a nie nadaje się dla rodziny, koszty utrzymania raczej dalekie od studenta, a młoda osoba która pracuje to też tak od razu nie wyda całej kasy na jakieś 20 letnie BMW.
DonJuan napisał(a):Jak ktoś więcej zarabia to kupuje nowsze wygodniejsze.
bunkier to też E-klasamike napisał(a):Mercedes Bunkier trzyma cenę dlatego, że to w sumie ostatnia wieczna S-klasa
uśmiałem sięDonJuan napisał(a):Poza tym kto rozróżnia że to BMW jest jakieś extra czy nie, skoro na światłach wygląda podobnie jak odpicowane A4 z 1,9 tdi
Arab, bunkier, locha... chodziło mi o W140Kao napisał(a):bunkier to też E-klasa bynajmniej potocznie
kirin88 napisał(a):Ludzie z poglądami motoryzacyjnymi jak DonJuan koniec końców kończą w jakiejś Daci Logan bo w końcu nie warto przepłacać za stare BMW, Lexa czy merca...
heh tego nie słyszałem, dobremike napisał(a):locha...
na lawecie to pewnie czas będzie ten samDonJuan napisał(a):to zastanów się którym autem szybciej wrócisz z wycieczki 500 km na lawecie Twoim 22 letnim czy 4 letnią Dacią?
Ty to umiesz rozbawić człowieka. Przecież dzisiejsze auta są z papieru.DonJuan napisał(a):musisz się też dowartościować 20 letnim BMW z lat 90, którego poziom bezpieczeństwa jest na poziomie nowego Fiata Punto.
śmiechłemKao napisał(a):to zastanów się którym autem szybciej wrócisz z wycieczki 500 km na lawecie Twoim 22 letnim czy 4 letnią Dacią?
na lawecie to pewnie czas będzie ten sam
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW