Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
No nie ma co ukrywać r6 najlepsze,Antek94 napisał(a):Ta że znaczkiem m ma silnik 4 cylindrowy ponoc niezbyt udana konstrukcja?
powiem Ci że wszystkie lubią olej i najlepiej jak się do systematycznie zmienia, a stary niech nie gada głupot, czym się niby różni b25 od innych że akurat ten bierze olej? W swoich bmkach r6 nie dolałem więcej jak 1,5 litra na 10 000. To nie opelAntek94 napisał(a):stary mi gada że te m54b25 lubią olej
Jeżeli nie skatowany i dbany to silnik przeżyje całe to auto, osprzęt siada szybciej, dla r6 strzelić 500 tyś to nie żaden wyczynAntek94 napisał(a):ile ten silnik przy niekstowaniu i regularnych wymianach oleju jest w stanie przejeździc?
wystawiłeś czarną bez szału z Włoch (w ori lakierzeAntek94 napisał(a):Ale wg mnie 16500 to max ile jest warta.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW