BMW E46 pomoc w zakupie

09 Maj 2015, 08:02

Tylko dlaczego wyżej widać Version Germany a pod spodem Version Great Britan? Czemu są wpisane dwie wersje? Czy lepiej dać sonie spokój z tym samochodem?
mazurek92
Nowicjusz

Prawo jazdy: 09 05 2010
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Focus mk2 1.8
Silnik: 1.8 tdci 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

11 Maj 2015, 11:21

Mam zamiar zobaczyć to auto z Krakowa tylko pytanie czy przebieg sprawdze tylko w ASO BMW? Czy może być to ASO innej marki? Problem w tym ,że chciałem sprawdzić samochód u mojego mechanika a do ASO mam ponad 100km od tego mechanika. Jest sens płacić za przegląd w ASO krocie? Czy mój znajomy mechanik (z warsztatem i profesionalnym sprzętem nie janusz w stodole) sprawdzi auto równie dobrze?
mazurek92
Nowicjusz

11 Maj 2015, 11:35

Pytaj znajomego a nie nas :)
Przebieg sprawdza się w ASO danej marki, możesz spróbować zadzwonić podając numer VIN i aktualny przebieg auta - może ktoś Ci udzieli informacji.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

11 Maj 2015, 14:36

Zadzwoniłem do ASO w Warszawie, pracownik powiedział mi przez telefon ,że ostatni wpis jest z 2010r przy stanie 120 00km, powiedział też ,że były jakieś naprawy ale nic poważnego. Tyle mógł powiedzieć telefonicznie, i tak dużo bo w M Cars Kraków powiedział ,że zaprasza z właścicielem i tyle.
mazurek92
Nowicjusz

11 Maj 2015, 15:01

Wszędzie pracują ludzie :)
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Shibetsu - tor testowy Toyoty na biegunie zimna
    Na najbardziej mroźnej japońskiej wyspie Hokkaido, na północ od słynącego z zimowej olimpiady 1972 roku miasta Sapporo, znajduje się japoński biegun zimna. W Shibetsu ciągle pada. We wrześniu spada tu często ponad ...