Witam ponownie.
Chodzi o ten samochód
[link do oferty na Olx wygasł]#gallery
Rozmawiałem z właścicielem, miły, wydawał się szczero odpowiadać jednak to tylko pozory
![Wink ;)]()
Auto przyjechało od 2lata temu z Niemiec sprowadzony przez prywatną osobę i do tamtego momentu podobno przebieg udokumentowany, obecny właściciel sprawdzał w ASO. W Niemczech autem jeździła kobieta, w Polsce auto ma drugiego właściciela. Pierwszy podobno bardzo dbał o lakier i przesiadł się na serię 5 a obecny jeździ od pół roku i sprzedaje bo sytuacja mu się zmieniła i robi duże przebiegi (ponad 20k w pół roku) więc szuka czegoś oszczędniejszego. Na pierwszy rzut oka trafiłem w 10 jednak rozkodowaniu
VIN okazuje sie ,że to auto powinno mieć wielofunkcyjną kierownicę, a nie ma. Podobno poprzedni właściciel zmienił bo kobieta w Niemczech zniszczyła ją jakimś pierścionkiem. Podejrzewałem dzwona po tej kierownicy jednak sprzedający jest przekonany o bezwypadkowości, zadeklarował się nawet zwrócić koszty sprawdzenia w ASO gdyby okazało sie inaczej. Co sądzicie? Możliwy ten przebieg? Cena jest w porządku, nie wydaje się wam za niska?
VIN WBABD11030PM29252