REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Avenged napisał(a):dzida, a jechałeś 320d e46 150 KM ? Czy tylko 'wydaje' Ci sie, bo gdzieś coś wyczytałeś?
Avenged napisał(a):Ja też jechałem 320i i 328ci automat. 320i dupy nie rwało..
Avenged napisał(a):A skoro wg. Ciebie 320d to pół bmw, tylko dlatego że 'klekot' no to wg mnie słaby argument.
dzida napisał(a):solidniejsze od diesla pasujące bardziej do charakteru akustyką.
dzida napisał(a):Wszyscy tak mówią co mają 2,0d
Ja tylko mówię abyś kupił BMW, a nie klekota dymiącego na czarno jak jakiś Passsat
959 napisał(a):Oj nie rozpedzalbym sie tak bardzo -te silniki wytrzymuja bez problemu moce 250+ w tym hybrydowe turbiny i wtryski metanolu.
959 napisał(a):IS to nie lexus, bo nie pasuje do charakteru marki, ktora zaczynala od segmentu F, a tu ciasno jak w jakims golfie...
Avenged napisał(a):Widzę, że kupiłeś swoje budżetowe is 200 pewnie za 14 tys i zrobiłeś się wielkim fanem tych aut...
Avenged napisał(a):Może i są to solidne auta, ale desig is mk1 jest bardzo słaby.. przód wygląda jak astra G a tył to już nie ma do czego porównaćurodą nie grzeszy
Avenged napisał(a):Także nie szalej dzida, bo Twoje argumenty to takie wyssane z neta farmazony, dyrdymały takie, jakby kopiuj/ wklej to co inni napisali - "diesel do nie bmw, każdy kopci na czarno"
Avenged napisał(a):A z kolegą 'dzida' nie chce mi się już dyskutować. Nie ma pojęcia o tych autach, silnikach, 2,3 razy jechał i wielki znawca. Bez sensu dyskusja.
Avenged napisał(a):Tylko Ty jesteś taki ograniczony i stereotypowy bo 'inni gadają' , czyli znowu widać że własnego zdania nie masz wyrobionego.
Avenged napisał(a):a też byłem sceptyczny do diesli zanim kupiłem i też wydawało mi się, że to nie BMW, ale teraz wiem że są równie fajne i też dają frajdę z jazdy, a czasem i nawet większą
959 napisał(a):"kupiles bmw w dieslu to jestes biedak, bo nie stac na R6", albo "chciales polifta zeby pokazac sie na wsi z klekotem pod maska".