REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pytanie trochę dziwne i kwestia niepotrzebnie generalizowana, bo znam kilka kobiet, które są świetnymi, pewnymi kierowcami, w porównaniu do kluchowatych kierowców płci męskiej, z którymi bałbym się jechać Golfem 1.4RadekKG napisał(a):I czy tylny napęd BMW może mieć wpływ na problemy w jeździe zimą dla dziewczyny?
r6 są trwalsze i wytrzymalsze.RadekKG napisał(a):Słyszałem już opinie, że "bmw z małym silnikiem to nie bmw" ale polega to na mocy auta ?
same "perełki"RadekKG napisał(a):Pokaże może ogłoszenia którymi jestem zainteresowany może coś doradzicie :
[link do oferty na Olx wygasł] ... ed8223b5a5
diesle są bardzo dobre, ale żaden nowocześniejszy silnik wysokoprężny nie nadaje się na krótkie odcinki.RadekKG napisał(a):A co z silnikami dieslowymi w alfie ? Nada sie do miasta ?
RadekKG napisał(a):Słyszałem już opinie, że "bmw z małym silnikiem to nie bmw" ale polega to na mocy auta ?
RadekKG napisał(a):Myślałem, że jak od kogoś prywatmego to za 10-12 można kupić coś ładnego
rampampam napisał(a):a co po lifcie sie zmienilo ? jesli mozna wiedziec
RadekKG napisał(a):Cenowo Audi wypada taniej roczniki ok 2000 do 10tyś myślę że można znaleźć dość ładne ?
RadekKG napisał(a):Silnik diesla 1.9 TDI 110km sprawdzilby sie w miescie ?
RadekKG napisał(a):Jak jest z utrzymaniem i eksploatacją auta ? Zawieszenie Audi rzeczywiście jest tak marne ?
RadekKG napisał(a):Jeszcze jedno pytanko apropo silniku w 318i, ten 118km jest jakiś awaryjny ? czy po prostu nie jest polecany bo "bmw z mniejszym silnikiem niz 2l to nie bmw" ?
Avenged napisał(a): często w tych pieniądzach są właśnie takie e46, nawet po lifcie za 10,12,13 tys zł,
Avenged napisał(a):Jednak jeśli faktycznie chcesz mieć frajdę z jazdy (...), ewentualnie właśnie może poliftowy diesel 2.0 320d.
dzida napisał(a):często w tych pieniądzach są właśnie takie e46, nawet po lifcie za 10,12,13 tys zł,
dzida napisał(a):mały klekot w BMW to frajda z jazdy