BMW e46

24 Sty 2010, 12:23

Witam.

Jestem zainteresowany kupnem tego modelu BMW. Proszę o opinię na temat tego samochodu. Przede wszystkim czy to dobry wybór i jak jest z awaryjnością , cenami części, serwisowaniem oraz chciał bym też wiedzieć jaka wersja silnikowa jest najlepsza.
Z góry dziękuję za wszlkie odpowiedzi.
Johnson
Nowicjusz

24 Sty 2010, 15:17

Hej, do jesieni jezdzilam e46 w cabrio z 2004 r-2.5 litrowa benzyna. Narzekalam na elektronike- mialam to auto od nowosci, skonczylam jezdzic z przebiegiem 80 tys km. Czestym problemem byl centralny zamek, zawieszal sie czesto, dwa razy zmagalam sie tez z kontrolka EML, ostatnio w czerwcu wymienilam przez to czujnik czy wlacznik biegu jalowego- ok 700 zl. Slyszalam kilka dobrych opinii o dieslach z tego modelu.
Mam prosty gust - zadowala mnie to co najlepsze
ameering
Nowicjusz

Miejscowość: PL/DE/LUX
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Golfa Varianta
    Podczas Genewskiego Salonu Samochodowego Volkswagen prezentuje – jako światową premierę – nowego Golfa Varianta. W porównaniu z poprzednikiem nowy Golf Variant jest lżejszy nawet o 105 kg. Po raz pierwszy ...
    Kia Picanto LPG (bi-fuel) - małe zwinne i oszczędne auto
    W odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie na samochody małe o niskich kosztach eksploatacyjnych, Kia przygotowała wersję "dwupaliwową" najmniejszej pod względem wymiarowym linii Picanto. Debiutująca na 65 frankfurckim Salonie ...