Marquest wbrew pozorom pomysł zakupu tego auta to niezły pomysł,jeśli kupisz auto od BMW Maniaka,to nie prawda że 20 letnie BMW musi być kupą złomu,moja 25 letnia 190-tka nawet nie myśli o tym by w ciągu najbliższych 10 lat oddać się Schrottowi.Za 6 koła możesz kupić jedynie padakę E36 ale całkiem przyzwoitą E30,znamienne jest jedno,często widuję E36 już w opłakanym stanie ale E30 po moim mieście bujają się w pięknym stanie!Miałem okazję być przewieziony tym autkiem w latach 90-tych(93-4r)po autostradzie jeszcze betonowej przed Strzelcami Opolskimi,to cudo frunęło a nie jechało
![Exclamation :!:]()
Mój kolega miał to auto też w tych latach,sprowadził go z Niemiec,wtedy to było Coś
Autko nie psuło się mu w ogóle ale?!Niestety żarło już olej,ty zwracaj uwagę na silnik
Pamiętaj o jednym ,tym autom nie licz wieku,patrz na stan,tylko stan ma swoją wartość,jazda tym autem w b.dobrym stanie przysporzy ci wiele przyjemności.Ja ci powiem tak,wolałbym to auto powiedzmy za 8 koła niż za tyle samo E36 a dlaczego?! E30 za te pieniądze kupisz w dużo lepszym stanie(wiek).