BMW E46

04 Kwi 2011, 10:24

Witam posiadam środki 25tys i mam pytanko czy za taką kwotę jest to możliwe kupić E46 z silnikiem 3.0 D Patrząc na portale to znalazłem nawet taką oczywiście dochodzą koszty rej

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

nie podoba mi się błotnik przedni na pierwszym zdjęciu ale przecież nie wymagam żeby auto było 100% bezw. Ogólnie zastanawiam się czy jeździć i szukać w takiej cenie sensownego egzemplarza. Czy to będzie szukanie wiatru w polu. Może bardziej się rozejrzeć za E46 2.0D 150km
Z góry dzięki za pomoc
klase
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

04 Kwi 2011, 11:50

Ja powiem tylko jako fan BMW. E46 w rodzinie ma jedna osoba i jest z niego bardzo bardzo zadowolona. Mi sie marzy E90 i będę robic wszystko, aby kiedys je kupić. Wracając do tego E46 to ja na twoim miejscu jakbym miał taką kwotę to bym bez wahania brał ten samochód, bo jest na prawdę super, a auta BMW są zajebi*** Co do silnika to ja bym chyba 2.0D wybrał
cobra11
Nowicjusz

Miejscowość: Wielkopolska

04 Kwi 2011, 13:46

w ciemno moge ci powiedzieć że był uderzony i przebieg przynajmniej ma 150tys więcej. ciężko w takiej cenie znaleźć 3l diesel a przecież handlarz musi jeszcze na nim zarobić i ten napęd 4x4 też ci potrzebny...
Pawelcode
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

04 Kwi 2011, 14:36

To ,że był uderzony również jestem pewien są tylko dwa pytania 1. Jak mocno? 2. Czy naprawa to fuszerka bo jeżeli auto jest dobrze naprawione to ok. Jeśli ogłoszenie się uchowa do soboty (akurat będę niedaleko przejeżdżał) to nie zaszkodzi go obejrzeć. Oczywiście miernik lakieru będzie podstawą nie muszę przecież od razu kupować. Co to przebiegu to czytałem ,że nawet taki przebieg na takie silniki czyt. 350tys nie musi być straszny. Jeżeli nie 3.0 to może większe szanse mam za tę pieniążki na 2.0 D 150km(czytałem ,że 130km są wadliwe)
klase
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

03 Kwi 2012, 10:13

Prosze o informacje na temat silnika 3.0 D 184 KM, w BMW E46 2000 r.

Awaryjnosc, spalanie, czy czuc moc w aucie, na co uwazac?
reithan
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 07 2010
Auto: Mercedes CLK, 2.7 CDI, 170 KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie holować samochód osobowy?
    Niezależnie od tego ile jeździmy samochodem dużo czy też mało nie możemy założyć, że nie przytrafi nam się awaria, która unieruchomi nasz pojazd. Dlatego warto wiedzieć co zrobić, gdy do takiej sytuacji dojdzie? Po ...