REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kacjan47 napisał(a):Chciałbym ponowić to pytanie, ponieważ najbardziej zależy mi na uczuciu wgniatania w fotel przy ruszaniu
taaa chyba używanyszybki napisał(a):a rozrząd mam za 900zł
Kao napisał(a):taaa chyba używany
Kao napisał(a):Masz rację, to zależy jak na to spojrzeć bo jeżeli mamy mocnego niutka i chcemy ruszać z pod świateł to rwd będzie gubiło trakcję i kopa w kręgosłup nie dostaniesz takiego jak z AWD ale za to przy ostrym przyspieszaniu RWD poczujesz lepiej na plecach
Invi napisał(a):Jest masa fajniejszych rzeczy na świecie niż ałdi w gnoju a jesteśmy jednak na forum dla "pasjonatów motoryzacji".
powiedz co ćpieszszybki napisał(a):Nawet pompka wody jest oem a całość z robotą 1500zł
Raczej ciężko tu znaleźć właściciela takiego auta Jest masa fajniejszych rzeczy na świecie niż ałdi w gnoju a jesteśmy jednak na forum dla "pasjonatów motoryzacji". Jeśli ma mieć 4x4, zamierzasz korzystać z mocy i jeździć po mieście to 11-13 możesz liczyć
a ja myślałem że Ty o 3.0 tdiszybki napisał(a):Ale ja nie pisze o v8 tdi tylko o v8 pb
kacjan47 napisał(a):Właśnie słyszałem, że silniki 2.0tdi psują się jak głupie i żeby szukać silników trzylitrowych
demirbiras napisał(a):Trzeba sobie zdawać sprawę że szukanie czegoś ciekawszego niż audi czy BMW = problem z dostępnością części, nie sztuka kupić coś co jest w formie 2 sztuk w województwie a potem na zamówienie z ASO części, które do Vagów są w każdym sklepie.