Kao napisał(a):Najlepsze są opinie od użytkowników z bezposredniego forum
One są najlepsze ...
A ja bym na forach dedykowanych ominął dział piania do zakupionych aut tylko przeszedł do serwisu... potem pojechałbym do mechanika specjalizującego się w danej marce i zapytał np: ile kosztują części do rozrządu 3,0tdi + robocizna, potem ile kosztują wtryski z robocizną, ile kosztuje regeneracja turbiny + robocizna i ewentualnie pomnóż to razy dwa jak są dwie turbinki... i np: vtg.
Zobacz ile w audi 3,0tdi kosztuje zrobienie klimy przy wysypaniu się chłodnicy... zobacz bo tam się wymienia całość z wiatraczkami...
Potem weź kalkulator i przelicz ile jest procent inwestycji względem wartości auta+to że przy odsprzedaży ścigasz się z najniższą ceną bo raczej nie trafiasz w segment klienta który jest skory zapłacić za Twoje inwestycje.
Na sam koniec przejedź się jednym i drugim autkiem żeby stwierdzić czy Ci odpowiada to co uzyskujesz za kasę którą inwestujesz...
Jeżeli Ci odpowiada to kupuj zachowując wszystkie środki ostrożności.
Kao wiem że mnie teraz skrytykujesz ale uważam że taki marketing mix przy zakupie auta drogiego w serwisie jest wskazany... zresztą teraz (muszę się przyznać na forum
) jestem w trakcie sporządzania takiego planu bo chce zmienić auto do zapitalania i rozważam ałdi