BMW E60/E90 za te pieniądze ? Czy coś innego?

01 Wrz 2014, 19:40

blancik100 napisał(a):
A odnośnie BMW Z4 wypowie się ktoś ? Nie mam dzieci więc 2- osobowe auto nie było by dla mnie problemem. Podobno cena cześci również nie jest duża, a auto nie jest awaryjne.

Nie zastanawiaj się, samochód godny polecenia :ok:. Jak nie musisz kupować limuzynki to bierz i się ciesz. Części są łatwo dostępne i w przystępnych cenach (90% Części pochodzi po prostu z innych BMW, z grubsza z E46). Jedno z najlżejszych BMW z tego rocznika (o ile nie jest to najlżejszy model), a co za tym idzie -> dobre osiągi i niskie spalanie. Warto je poznać...

M-Power??? Tak czy siak zapomnij o jakimkolwiek za te pieniądze... Albo zbyt skromny budżet albo kupisz skarbonkę.

A dlaczego wciąż powtarzasz że coś jest dla Ciebie za mocne??? W czym rzecz?

Pozdrawiam :).
Vermin
Stały forumowicz

Zdjęcia: 4
Prawo jazdy: 06 01 1992
Auto: Ściera
Silnik: 2.0 DOHC EFI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1993

08 Wrz 2014, 12:10

Jak chcesz mieć codziennie banana na twarzy jak wsiadasz do samochodu to kup sobie Z4. Ale tylko silnik 3.0, koniecznie bezwypadkowy, z małym przebiegiem i zadbany. Problem w tym, ze strasznie mało takich na rynku. Akurat mój znajomy właśnie sprzedaje takie. Co prawda chce trochę więcej niż Twój budżet ale myślę, że będzie skory do negocjacji bo zachorował na nowego STI.

http://www.vcentrum.pl/oferta/art2,1136,z4-3-0i.html
dedek
Obserwowany

Auto: Seat

08 Wrz 2014, 12:30

Jeżeli chcesz poszaleć to może:
[link do oferty na Allegro wygasł]

Honda s2000 - ale chyba będzie ciężko znaleźć w tym budżecie

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

08 Wrz 2014, 17:14

Szwagier ma Z4, bardzo fajne auto, szczególnie jak wciśniesz guziczek "Sport", fajnie mruczy ^^
Jeśli Cabrio 2-os to w tej cenie tylko Z4 :) pięknie wygląda+ świetnie trzyma się drogi.
Jak ktoś wyżej wspomniał najlepiej 3.0 r6 :)
Nesil
Początkujący

Miejscowość: Suwałki
Prawo jazdy: 05 05 2009
Auto: Seat Ibiza 07rBMW e30 325Turbo
Silnik: 1.9 TDI,M50b25 turbo
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    DS E-TENSE FE 19 - bolid Formuły E nowej generacji
    Bolid Formuły E nowej generacji został zaprezentowany na torze. DS E-TENSE FE 19 ma za sobą pierwsze kilometry, które pokonał w pobliżu siedziby DS Performance w Wersalu. Próba nie była ścisłym testem – ...