Czy jest sens kupna takiej limuzyny w tym przedziale cenowym chodzi mi głównie o to żeby nie wje&&ać się na minę albo jeżeli się nie opłaca szukać takiej bm-ki to chyba szkoda czasu.
Pozdro !

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
adrianbokser napisał(a):Czy jest sens kupna takiej limuzyny w tym przedziale cenowym chodzi mi głównie o to żeby nie wje&&ać się na minę albo jeżeli się nie opłaca szukać takiej bm-ki to chyba szkoda czasu.
jiGsaw napisał(a):Z 20 tys. rocznie raczej musisz liczyc spokojnie na utrzymanie E38. Na E39 nieco mniej.
jiGsaw napisał(a):Vermin - zawieszenie na dobrych częściach 5 tys, podstawowy przegląd silnika V8 (płyny, paski, oleje, świece, jakiś czujnik) - 1000. Hamulce warto by było zrobić - 1500. Dwa komplety opon zima/lato - 4000. A dużo niespodziewanych wydatków zawsze jest w tak starym aucie. Oczywiście czasem się fartnie i kupi od kogoś kto ma pojęcie i jest pasjinatą, wtedy połowa odchodzi.
caveDigger napisał(a):A co myslicie o takim mercedesie: [link do oferty na Olx wygasł] ?
Dawid3456 napisał(a):W203 to fajne auto. Kiedyś nawet sam je miałem ale to dawno temu.
Często je polecam.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW