mike1735: Chodzi mi raczej o wygląd typowo pod mój samochód czyli Hyundai Coupe GK, faktycznie źle to ująłem.
M3 odpada, za duża moc. Saab,CLK oraz 159 również odpadają- nie mój gust. Z Alf to bardziej wersja GT, która kiedy bardzo mi sie podobała (miałem ją kupować) teraz trochę mi przeszło. Honde Accord ma mój szwagier, więc też odpada
A odnośnie BMW Z4 wypowie się ktoś ? Nie mam dzieci więc 2- osobowe auto nie było by dla mnie problemem. Podobno cena cześci również nie jest duża, a auto nie jest awaryjne.
Źle też ująłem, skoro na samochód mam to na mechanika również będę miał, chodzi o to czy ten samochód (E60) jest faktycznie tak awaryjna jak to wszyscy piszą ? E90 wypadałaby pod tym względem lepiej ? Wiadome coś padnie i nie raz trzeba wydać większą kwotę na naprawę, ale nie wyobrażam sobię sytuacji takiej żebym co miesiąc zostawiał u mechanika 2 tys.
Wiecie jak to jest, serce mówi jedno a rozum drugie, e60 to mój ideał, o wiele bardziej podoba mi się od e90, jedynie co bardziej mi się podoba to Z4 no ale mieć 4 miejsca w samochodzie a nie mieć to też różnica.
PS; M3, silniki 3.0 z góry odpadają.