Witam! Przymierzam się do kupna mojego pierwszego auta mam na oku 2 wyżej wspomniane BMW E87 i Fiata Bravo II Na auto chcę przeznaczyć mniej więcej 25tys. Ekonomiczność nie gra roli chcę by autem dobrze, wygodnie i dynamicznie się jeździło. Jakie silniki w tych autach najlepsze diesel czy benzyna bez różnicy , na co najwięcej zwracać uwagę przy kupnie. Może macie do 25 tys inne typy aut które mogą mi się spodobać raczej jestem za takimi właśnie hatchbackami.
P.s zalety i wady tych aut miło widziane, pozdrawiam i wesołych świąt!
Fiat Bravo to udany model, za 25 tysięcy dużo lepszy wybór niż BMW serii 1 które za tyle pewnie będzie złomem Silniki T-Jet są bardzo chwalone za dynamikę i trwałość Ze spokojem nadają się do gazu bo mają wtrysk pośredni. Za 25 tysięcy kupisz auto z początków jego produkcji
Bravo jest o wiele lepszym wyborem bo nie ma technologii "premium", która tylko utrudnia życie użytkowników "nie premium" Fiat jest również przestronniejszy jigi czy jest model BMW którego byś nie polecił? jakie jest Twoje stanowisko w sprawie Active Tourera?
Jeśli miałbyś kupić 116i to ja jestem zdecydowanie z bravo, bo tak jak koniu napisał w nich masz duży wybór. Poza tym bravo to fajne autko i zazwyczaj chwalone za bezawaryjność, więc tu bym się zdaniem Jigsawa nie sugerował bo dla niego nie powstało jeszcze dobre auto z włoch
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Hennessey Venom GT - najszybszy samochód świata Najszybszy samochód świata Hennessey Venom GT osiągnął prędkość 435.31 km/h (270.49 mil/godzinę) 14 lutego tym samym ustanawiając światowy rekord prędkości dla 2-miejscowego samochodu sportowego. Test podczas którego ...
z tych dwóch również wybrałbym Fiata T-jety bardzo dobre silniki i ogólnie chwalone. Ja bym jeszcze dorzucił Civica VIII 1.8 tylko nwm czy w tej kwocie trafisz coś, Focus mk2, Kia Ceed.
Najprościej powiedzieć żeby dołożyć do BMW jednak w porównaniu do Fiata kupno jedynki nie jest zbyt racjonalne. Mało miejsca, drogie jak na kompakta części i usługi serwisowe, wyposażenie bez szału, stylistyka wg uznania ale dla mnie ochydna. Jakieś plusy (oprócz znaczka i wg niektórych rwd)?
Nie wg niektórych, tylko po prostu. Poza tym Bravo jest najciaśniejszym compactem FWD akurat... o ile w ogole to ma znaczenie dla autora... Mike jak ktoś Ci musi tlumaczyc czym się rozni BMW od Fiata to polecam podac się do dymisji z moderatorstwa. Tym bardziej, ze facet pisal już, iż koszty utrzymania nie graja roli. Wesolych Swiat.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Doskonale widzę różnice miedzy Fiatem a drogim mikrokompaktem "premium". Raczej Ty powinieneś zrezygnować z udzielania się na forum bo zawsze i w każdym temacie, niezależnie od budżetu i preferencji wciskasz wszystkim BMW... Prawda jest taka, że 1er może wykonaniem oraz przestrzenią konkurować co najwyżej z autami o segment mniejszymi. Pozdrawiam
Tak szczerze to ja w tym bmw nie widzę tego z czego słynie bmw czyli radości z jazdy, świetnego wyglądu. A kosztuje bardzo dużo w stosunku do tego co oferuje i może być porównywane z autami segmentu c jak civic czy focus
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
Jaki silnik miałbym wybrać gdybym skusił się na Fiata ? Nie będę zakładał gazu. A jak pisałem wcześniej diesel czy benzyna bez różnicy.. fajnie żeby był dynaminczy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.