witam Mam problem ze złozeniem silnika bmw e90 320 si a mianowicie strzelil mi blok , dalem do tulejowania wszystko ekstra zrobili ale przy składaniu pojawil sie problem .Z góry mowie ,że silnik nie ja rozbierałem a dokladnie rozbieral to znajomy ktory wyjechal i nie da rady tego złożyc . Zacząłem składac blok wszystko dobrze aczkolwiek zostala mi jedna część ktora do niczego mi nie pasuje .poczytalem na internecie i Wyglada to jak cos w stylu zaworu , sprezyny regulacyjnej do pompy olejowej ale nigdzie mi ta część sensownie nie pasuje do załącznika dołączam zdjecie tej części proszę o pomoc ! pozdrawiam
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Mitsubishi Mirage - Samochodem Roku 2012-2013 na Filipinach Mitsubishi Mirage (w Europie nazywane Mitsubishi Space Star) zostało Samochodem Roku 2012-2013 na Filipinach (COTY-P). Model japońskiego producenta pokonał sześćdziesięciu dziewięciu pretendentów do tej prestiżowej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.