jerzye46, dzieki za odp.
![Uśmiechnięty :)]()
ogólnie to planuje sobie sprawić taką za około miesiąc, powiem ci, co do 4-tej odp. robię za granicą dlatego szukam samochodu w gazie, przykładowo miałem audi a6 2.5 diesel, spalała za ok 400zł od domu do celu, teraz mam audi a4 w gazie, wychodzi niecałe 200zł. Co do mojej jak to powiedziałeś kieszeni, nie jest źle, biorąc pod względem rodzinę na utrzymaniu, jestem w stanie wpłacać dość fajne sumki do banku, więc myślę że, nie będzie problemu. No chyba, że mówisz tu o awariach, naprawach co kosmicznie dużo pieniędzy kosztują? Że, w auto będzie trzeba wkładać pieniądze to wiem, bo przecież samochód to skarbonka z której się nie wyciągnie tyle ile się wpłaciło, prawda? Co do kombi, nie potrzebne mi kombi uwzględniając to że będę miał przyczepkę (chyba nie będzie problemu z tym?) Dobra, rozkładane niekoniecznie, lecz wyciągane odkręcane też ujdą, bo jeżdżę bez tylnich kanap. Co do butli i skrzyni, nie będzie problemu, żeby to połączyć nie? (uprzedzam, nie znam się, więc bez śmiechu mi tu
) na moje myślenie gaz + bass nie wróży dobrze, no ale to tylko moja teoria, z którą podejrzewam że, się mylę, chociaż wole się upewnić na 100$%
Co do butli, w audi mam 27-dmio litrową bodajże, nie musi być ekstremalnie duża, uwzględniając to, że stacji paliw jak grzybów, wystarczy nawet najmniejsza (pytanie, jaka jest najmniejsza?) Bagażnikiem też się zbytnio nie przejmuję, że będzie cały zajęty, lecz słyszałem,że można jakoś przerobić, żeby wstawić pod bagażnik? Co do tego modelu słyszałem, że do 2007 roku są wtryski pośrednie, co oznacza tą tańszą instalacje tak? I jaki jest koszt założenia? około 3 tyś. Tak?