Witam Panowie
Wkrótce mam zamiar zmienić swój samochód na coś nowszego i mocniejszego. Dużo czytam przeglądam fora itd. ale co osoba to inna opinia. Obecnie użytkuje Bmw e 46 coupe z silnikiem benzynowym o mocy 143KM bardzo fajne auto - świetne prowadzenie i na prawdę (tak na marginesie) niskie spalanie w stosunku do mocy. Przebieg roczny bardzo zróżnicowany w jednym roku 20 tys. a w następnym 30 tys. Paliwo- benzyna chociaż niektórzy twierdzą że powyżej 20 tys/rok wybrali by diesla ale te podobno są bardzo problematyczne. Preferowana skrzynia automatyczna. Kwota jest tu nie istotna, po auto jadę do Holandii lub Belgii dodam że nie chce kupować za kwotę z najniższego pułapu gdyż chcę kupić auto zadbane i sprawdzone i zdaje sobie sprawe z akcyzy 18% powyżej pojemności dwóch litrów.
A teraz do rzeczy auta jakie mnie interesują to
BMW E92 i tu pytanie do was
jaki silnik benzynowy r6 jest najmniej problemowy z wyłączeniem 3.5 biturbo
Jaguar XF o tym aucie wiem stosunkowo nie wiele poza tym że diesle awaryjne a jak z benzynami?
Myślałem również o Mercedesie CLS ale za dobrych opini nie słyszałem o nim Chrysler 300 i ewentualnie Bmw e60 3.0i Wiem że są to bardzo różne auta ale te auta mi się po prostu podobają. Jak to mówią: jeżeli po zaparkowaniu nie oglądasz się za autem to znaczy że kupiłeś złe auto dlatego wybrałem te dobre dla mnie.
Mam nadzieje że pomożecie wyrażając swoją opinie o tych autach. Pozdrawiam i życzę szerokości bez usterkowości
![Wink ;)]()