Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Poczekaj aż padnie pompa i będzie musiał wywalić ponad 2k na regeneracje + do tego robocizna.cokiemonster1 napisał(a):Brat ma Astre G w dieslu 100KM i ta już jest w miarę ok.
Dużo lepszy wybór niż przestarzały Leon I generacji. Super prowadzenie, brak problemów z rdzą (doły drzwi jedynie ale samemu to się ogarnia). Dobre silniki. Do minusów pełno złomów po flocie a benzyny nie nadają się pod gaz. Aaa i dobre egzemplarze to ok 16-17k. Szukaj w 2.0 benzynie.cokiemonster1 napisał(a):Ford Focus II. Jest ok, choć do niego ciągnie mnie najmniej
Koniu napisał(a):Fiat nie bo Fiat. Głupi argument biorąc pod uwagę to że Bravo II jest bardzo cenionym autem
Koniu napisał(a):Poczekaj aż padnie pompa i będzie musiał wywalić ponad 2k na regeneracje + do tego robocizna.
cokiemonster1 napisał(a):Lexusem także się interesowałem, tylko one mają dwumase jeśli dobrze kojarzę? No i pewnie też swoje spali.
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Tak samo będzie z Leonem, najgorzej jak przesiądziesz się do II generacji ale mam nadzieje że wybijesz sobie ją z głowy.cokiemonster1 napisał(a):Nie wykluczam Fiata, z wyglądu podoba mi się, tylko przesiadka z BMW do Fiata może być nieciekawa.
Tym nie ma co bo liczy się stancokiemonster1 napisał(a):W każdym razie i tak biorę go pod uwagę, szczególnie w sytuacji gdybym miał w małym stopniu sugerować się też rocznikiem auta.
Znajdzie, ja osobiście 90 konnej bym nie kupił. To mało jak na tak powiększonego kompakta.cokiemonster1 napisał(a):Tylko czy starczy 20tys na auto z powiedzmy tymi 120KM? Większość na allegro to neistety 90KM
1.8T też ma, w BMW 1.8 tez się znajdzie, nawet w Fordzie 1.8,2.0. W benie dwumas jest trwalszy a raczej nie dostaje tak po du..cokiemonster1 napisał(a):Lexusem także się interesowałem, tylko one mają dwumase
Dokładnie. Tamto Audi wygląda ładnie ale realna cena to 13-15tyś max.cokiemonster1 napisał(a):Rocznikiem aż tak się nie sugeruje, ale jednak co innego wydać 18tys na lexusa z 2002, a na audi a3. Tak mi się wydaje przynajmniej;)