BMW Luksusowa tandeta??

22 Gru 2006, 23:15

Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

27 Mar 2007, 00:01

hehe, jednak ktoś dobrze kiedyś przetłumaczył... BMW... Będziesz Miał Wydatki...
DFireCrow

11 Kwi 2007, 23:06

No proszę

To sie nazywa "czarny PR"

cheers
liveforever
Nowicjusz

13 Kwi 2007, 21:38

to chyba najgorsze dziecko BMW
BMW M Roadster, może kiedyś...
maniokin2
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: tomaszów mazowiecki

08 Cze 2007, 16:06

Potwierdza to moja opinie że teraz samochody sa robione na 3-4 lata i na zlom. ale BMW serii 7 produkowane w latach 1994-2001 to było coś .nigdy nie mialem tej wersji tylko starszy model z roku 1988 ale kolega ma 4 rok BMW 725 na manualnej skrzyni i nie zamieni na żaden inny.
Łukasz789
Aktywny

Miejscowość: Kraków

08 Cze 2007, 18:55

No cóż temu Panu się nie poszczęściło ale to zależy jaką kto dostanie...
Np. Kolezanka mojej siostry kupiła Deaawoo Matiz nowy z salonu i trzymał jej 2 miesiace po czym zaczął siadać...Tak samo zrobiła mojego taty siostra i miała Go 1,5 roku i wymieniała w nim tylko płyny itd.. to co musi.Oczywiście kolezanka mojej siostry dbala o niego tez wymieniala plyny.Wiec jak tutaj widzimy wszystko zależy od egzemplarza...Los szcześcia ...
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

TOYOTA GAZOO Racing Trophy w Europie
    TOYOTA GAZOO Racing Trophy to nowe zawody dla właścicieli tylnonapędowego coupe GT86 w wersjach rajdowych i wyścigowych, wyprodukowanych przez TOYOTA Motorsport GmbH (TMG). Mieszcząca się w Kolonii firma jest m.in. siedzibą ...

10 Cze 2007, 00:43

przy takiej cenie jak i takiej marce to nie można tu mówić o lódzie szczęścia lub egzemplarza.
pozdr
ps.to nie DAEWOO a ni jakiś szmelcwagen :shock: :D :D
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam

10 Cze 2007, 11:16

grzestv napisał(a):przy takiej cenie jak i takiej marce to nie można tu mówić o lódzie szczęścia lub egzemplarza.
pozdr
ps.to nie DAEWOO a ni jakiś szmelcwagen :shock: :D :D

Co?Przecież każdy samochód jest produkowany na egzemplarze...Nie rozumiem Cie różnia sie ceną od np od Ch******* Deawoo ale jeden się zepsuje szybciej a drugi później.Robiłem to tylko na zasadzie porównania.
It's nice to be important but is more important to be nice
soleQ
Aktywny

Miejscowość: kRk

27 Cze 2007, 19:52

A niech to... Sam w to nie wierzę... przeciez auto zajęło w rankingu niezawodności TÜV bardzo dobre miejsce (z tego co pamiętam). To pewnie jakiś strasznie wadliwy egzemplarz. No ale właścicielowi szczerze współczuję - wydał ponad pół miliona na tandetę. Jednymsłowem sprawdza się skrót - BMW - bardzo mierny wóz :D
Opel Astra III sedan...^^Gliwice RLZ**
Schwabschreiber
Początkujący

Miejscowość: ^^Ożarów Mazowiecki City^^ Passat 2,0FSi Vectra 1,9cdti Clio 1,2

28 Cze 2007, 01:22

Lub BMW = Będziesz Miał Wydatki
Do tego jest jeszcze Black Man Wheels... I jeszcze parę innych :P
DFireCrow

04 Lip 2007, 08:18

A pomyśleć, że kiedyś o Polonezie mówiło się
"na kogo wypadnie na tego bęc"
Garet
Początkujący

Miejscowość: Z prowincji ;)

08 Paź 2007, 09:35

Jeśli chodzi o używane autka tej marki to wszystko zależy jak się trafi.Należy jednak mieć na uwadze że ćzęsto są to samochody wyszarpane przez młodych na maxa i trudno znależć coś w dobrym stanie. :?:
krismon3
Nowicjusz